Nabeschouwing Besiktas - Alanyaspor (4-1) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 20 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Besiktas het zaterdag 20 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Arena in İstanbul.

Via de Besiktas - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Alanyaspor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Baris Simsek geëindigd in een 4-1 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Beşiktaş op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Özyakup. Helaas voor Beşiktaş werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Beşiktaş dat via O. Şahan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Baris Simsek. C. Tosun dacht na 58 minuten te scoren voor Beşiktaş, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Beşiktaş via C. Tosun, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 94 minuten spelen wist Alanyaspor via E. Akbaba de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Baris Simsek.

Kort daarna blies scheidsrechter Baris Simsek voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

LIVE Besiktas - Alanyaspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt O. Özyakup met assist van Adriano Correia Beşiktaş
29' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor Adriano Correia Beşiktaş
42' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt O. Şahan met assist van C. Tosun Beşiktaş
44' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Carlos García Alanyaspor
46' Wissel Alanyaspor Wissel W. Guerrier voor I. Sackey Alanyaspor
58' Penalty Beşiktaş Penalty C. Tosun Beşiktaş
59' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor O. Şahan Beşiktaş
66' Wissel Alanyaspor Wissel T. Yalçıner voor I. Aissati Alanyaspor
68' Wissel Beşiktaş Wissel K. Frei voor O. Şahan Beşiktaş
78' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Tosun met assist van T. Arslan Beşiktaş
84' Wissel Beşiktaş Wissel A. Özbiliz voor Ricardo Quaresma Beşiktaş
85' Wissel Alanyaspor Wissel S. Shahbazzadeh voor J. Ayité Alanyaspor
94' Penalty Alanyaspor Penalty E. Akbaba Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Alanyaspor
Opstellingen Besiktas - Alanyaspor
De opstellingen van Besiktas en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.