Nabeschouwing Besiktas - Kayserispor (2-2) || Super Lig 2016/2017

Zondag 12 maart 2017 - 17:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Besiktas het zondag 12 maart 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Arena in İstanbul.

Via de Besiktas - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Kayserispor (2-2)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Besiktas en Kayserispor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 55e minuut dacht Beşiktaş op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Aboubakar. Helaas voor Beşiktaş werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Kayserispor dat via U. Bulut dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Cuneyt Cakir. A. Beck dacht na 82 minuten te scoren voor Kayserispor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Beşiktaş via V. Aboubakar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Cuneyt Cakir voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

LIVE Besiktas - Kayserispor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Marcelo Beşiktaş
29' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor L. Gülen Kayserispor
39' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor R. Lawal Kayserispor
46' Wissel Beşiktaş Wissel T. Arslan voor R. Babel Beşiktaş
54' Wissel Beşiktaş Wissel M. Mitrović voor Marcelo Beşiktaş
55' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt V. Aboubakar Beşiktaş
64' Doelpunt Kayserispor Doelpunt U. Bulut met assist van E. Kaş Kayserispor
72' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor D. Türüç Kayserispor
75' Wissel Kayserispor Wissel Douglão voor R. Lawal Kayserispor
76' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Beck Beşiktaş
82' Eigen doelpunt Kayserispor Eigen doelpunt A. Beck Kayserispor
86' Wissel Kayserispor Wissel S. Sow voor D. Türüç Kayserispor
88' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt V. Aboubakar met assist van O. Özyakup Beşiktaş
94' Wissel Kayserispor Wissel H. Aslantaş voor Welliton Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Kayserispor
Opstellingen Besiktas - Kayserispor
De opstellingen van Besiktas en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Marius Ninel Şumudică
Voorbeschouwing Besiktas - Kayserispor

Besiktas en Kayserispor treffen elkaar in de 24e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cuneyt Cakir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 15 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Kayserispor slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.