Nabeschouwing Bursaspor - İstanbul Başakşehir (0-2) || Super Lig 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 18:30 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Bursaspor het zondag 28 augustus 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Timsah Arena in Bursa.

Via de Bursaspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - İstanbul Başakşehir (0-2)

Het Super Lig duel tussen Bursaspor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 0-2 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 40e minuut dacht İstanbul Başakşehir op voorsprong te komen via een doelpunt van Marcio Mossoró. Helaas voor İstanbul Başakşehir werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het İstanbul Başakşehir dat via M. Pektemek dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Mete Kalkavan.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mete Kalkavan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bursaspor - İstanbul Başakşehir
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
7
18
Schoten op doel
1
4
Passes
419
425
Overtredingen
11
7
Buitenspel
1
1
Corners
5
8
LIVE Bursaspor - İstanbul Başakşehir 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Marcio Mossoró met assist van E. Višća İstanbul Başakşehir
46' Wissel Bursaspor Wissel J. John voor T. Necid Bursaspor
56' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor I. Konuk Bursaspor
62' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Doka Madureira voor C. Ünder İstanbul Başakşehir
74' Wissel Bursaspor Wissel S. Bakış voor S. Yıldırım Bursaspor
77' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel M. Pektemek voor M. Batdal İstanbul Başakşehir
82' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt M. Pektemek met assist van Marcio Mossoró İstanbul Başakşehir
83' Wissel Bursaspor Wissel R. Faty voor B. Kısa Bursaspor
85' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel H. Özmert voor Marcio Mossoró İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting Bursaspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Bursaspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Bursaspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bursaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Basiselftal İstanbul Başakşehir
# Speler Pos.
1 Volkan Babacan K
33 Uğur Uçar V
2 Yalçın Ayhan V
6 Alexandru Epureanu V
11 Eren Albayrak V
21 Mahmut Tekdemir M
23 Samuel Holmén M
17 Cengiz Ünder M
8 José Márcio da Costa M
7 Edin Višća M
9 Mehmet Batdal A
Wissels İstanbul Başakşehir
# Speler Pos.
86 Ufuk Ceylan K
15 Joseph Attamah V
3 Ferhat Öztorun V
10 Francisco Lima Da Silva M
20 Hakan Özmert M
19 Mustafa Pektemek A
99 Sokol Cikalleshi A
Voorbeschouwing Bursaspor - İstanbul Başakşehir

Bursaspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bursaspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 6 februari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Bursaspor favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl İstanbul Başakşehir slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bursaspor 7
Winst İstanbul Başakşehir 5
Gelijkspel 6
Totaal 18
Tags
Bursaspor - İstanbul Başakşehir Opstelling Bursaspor Opstelling İstanbul Başakşehir Live Bursaspor - İstanbul Başakşehir Live Bursaspor - İstanbul Başakşehir kijken Bursaspor - İstanbul Başakşehir kijken Live Bursaspor - İstanbul Başakşehir stream Bursaspor - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Bursaspor - İstanbul Başakşehir Uitslag Bursaspor - İstanbul Başakşehir Statistieken Bursaspor - İstanbul Başakşehir Super Lig 2016/2017 Bursaspor - İstanbul Başakşehir wedden Bursaspor - İstanbul Başakşehir gokken Bursaspor - İstanbul Başakşehir Unibet