Nabeschouwing Fenerbahçe - Konyaspor (2-3) || Super Lig 2016/2017

Vrijdag 17 maart 2017 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Fenerbahçe het vrijdag 17 maart 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Konyaspor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Firat Aydinus geëindigd in een 2-3 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Konyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Bajić. Helaas voor Konyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Fenerbahçe dat via M. Škrtel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Firat Aydinus. R. Bajić dacht na 22 minuten te scoren voor Konyaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 54e minuut scoorde Konyaspor via Ö. Şahiner, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 72 minuten spelen wist Fenerbahçe via M. Sow de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Firat Aydinus.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Firat Aydinus niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

LIVE Fenerbahçe - Konyaspor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Konyaspor Doelpunt R. Bajić met assist van D. Milosevic Konyaspor
20' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Škrtel met assist van H. Kaldirim Fenerbahçe
22' Doelpunt Konyaspor Doelpunt R. Bajić met assist van Ö. Şahiner Konyaspor
36' Wissel Fenerbahçe Wissel R. van Persie voor Fernandão Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Sow voor O. Tufan Fenerbahçe
54' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Ö. Şahiner met assist van D. Milosevic Konyaspor
63' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor G. van der Wiel Fenerbahçe
67' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. Kaldirim Fenerbahçe
67' Wissel Fenerbahçe Wissel V. Şen voor R. Neustädter Fenerbahçe
72' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Sow met assist van A. Chahechouhe Fenerbahçe
73' Wissel Konyaspor Wissel H. Sönmez voor M. Uslu Konyaspor
84' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor S. Kırıntılı Konyaspor
86' Wissel Konyaspor Wissel A. Meha voor D. Milosevic Konyaspor
93' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Topal Fenerbahçe
91' Wissel Konyaspor Wissel M. Mbamba voor R. Bajić Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Konyaspor
Opstellingen Fenerbahçe - Konyaspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.