Nabeschouwing Galatasaray - Adanaspor (4-0) || Super Lig 2016/2017

Maandag 3 april 2017 - 19:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Galatasaray het maandag 3 april 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Adanaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Rams Global Stadium in Istanbul.

Via de Galatasaray - Adanaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Adanaspor (4-0)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Adanaspor is onder leiding van scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu geëindigd in een 4-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Galatasaray op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Podolski. Helaas voor Galatasaray werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Galatasaray dat via Garry Rodrigues dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu. S. İnan dacht na 55 minuten te scoren voor Galatasaray, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Galatasaray via S. İnan, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

LIVE Galatasaray - Adanaspor 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Adanaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor L. Cavanda Galatasaray
23' Wissel Adanaspor Wissel T. Altindag voor M. Keskin Adanaspor
25' Doelpunt Galatasaray Doelpunt L. Podolski met assist van S. İnan Galatasaray
33' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor M. Linnes Galatasaray
36' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor V. Koman Adanaspor
45' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor L. Podolski Galatasaray
47' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Garry Rodrigues met assist van E. Derdiyok Galatasaray
55' Penalty Galatasaray Penalty S. İnan Galatasaray
55' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Digão Adanaspor
59' Penalty Galatasaray Penalty S. İnan Galatasaray
62' Wissel Galatasaray Wissel T. Cigerci voor S. İnan Galatasaray
63' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Josué Galatasaray
68' Wissel Galatasaray Wissel W. Sneijder voor S. Kaya Galatasaray
76' Wissel Adanaspor Wissel C. Özdemir voor A. Dereli Adanaspor
78' Wissel Galatasaray Wissel N. de Jong voor Y. Öztekin Galatasaray
83' Wissel Adanaspor Wissel Reynaldo voor Vinícius Adanaspor
85' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor T. Altindag Adanaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Adanaspor
Opstellingen Galatasaray - Adanaspor
De opstellingen van Galatasaray en Adanaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adanaspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Adanaspor

Galatasaray en Adanaspor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Adanaspor in de Super Lig vond plaats op 29 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Adanaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.