Nabeschouwing Galatasaray - Gaziantepspor (3-1) || Super Lig 2016/2017

Zondag 11 december 2016 - 17:00 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Galatasaray het zondag 11 december 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Gaziantepspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Rams Global Stadium in Istanbul.

Via de Galatasaray - Gaziantepspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Gaziantepspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Gaziantepspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 3-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Galatasaray op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Öztekin. Helaas voor Galatasaray werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Galatasaray dat via Y. Öztekin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Halil Umut Meler. E. Sume dacht na 74 minuten te scoren voor Gaziantepspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 78e minuut moest Gaziantepspor verder met een man minder, nadat M. Fatau een tweede gele kaart kreeg. Na 95 minuten spelen wist Galatasaray via Y. Öztekin de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Halil Umut Meler.

Kort daarna blies scheidsrechter Halil Umut Meler voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Gaziantepspor
Goals
3
1
Balbezit
61%
39%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
5
Schoten totaal
28
8
Schoten op doel
15
2
Passes
561
350
Overtredingen
12
13
Buitenspel
0
7
Corners
12
9
LIVE Galatasaray - Gaziantepspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Gaziantepspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Y. Öztekin met assist van Bruma Galatasaray
23' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor M. Fatau Gaziantepspor
25' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Bruma Galatasaray
28' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor E. Kangwa Gaziantepspor
41' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor D. Kılıç Gaziantepspor
46' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor L. Podolski Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel S. Sarıoğlu voor M. Linnes Galatasaray
62' Wissel Galatasaray Wissel S. Kaya voor S. Aziz Galatasaray
62' Wissel Gaziantepspor Wissel D. Angan voor E. Kangwa Gaziantepspor
66' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Y. Öztekin met assist van L. Podolski Galatasaray
69' Wissel Gaziantepspor Wissel A. Putsila voor D. Kılıç Gaziantepspor
74' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt E. Sume met assist van N. Ghilas Gaziantepspor
75' Wissel Gaziantepspor Wissel O. Cinar voor Bruno Mota Gaziantepspor
78' Tweede gele kaart Gaziantepspor Tweede gele kaart voor M. Fatau Gaziantepspor
81' Wissel Galatasaray Wissel E. Derdiyok voor L. Podolski Galatasaray
86' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. İnan Galatasaray
87' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor W. Sneijder Galatasaray
87' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor E. Sume Gaziantepspor
95' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Y. Öztekin Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Gaziantepspor
Opstellingen Galatasaray - Gaziantepspor
De opstellingen van Galatasaray en Gaziantepspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gaziantepspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Gaziantepspor
# Speler Pos.
34 Erten Ersu K
27 V
14 Anton Putilo M
10 Orkan Çınar M
15 Syarhey Kislyak M
19 Davy Claude Angan N'Guessan A
23 İlhan Parlak A
Voorbeschouwing Galatasaray - Gaziantepspor

Galatasaray en Gaziantepspor treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Gaziantepspor in de Super Lig vond plaats op 28 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gaziantepspor. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Gaziantepspor slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Galatasaray 12
Winst Gaziantepspor 4
Gelijkspel 6
Totaal 22
Tags
Galatasaray - Gaziantepspor Opstelling Galatasaray Opstelling Gaziantepspor Live Galatasaray - Gaziantepspor Live Galatasaray - Gaziantepspor kijken Galatasaray - Gaziantepspor kijken Live Galatasaray - Gaziantepspor stream Galatasaray - Gaziantepspor Fox Sports Nabeschouwing Galatasaray - Gaziantepspor Uitslag Galatasaray - Gaziantepspor Statistieken Galatasaray - Gaziantepspor Super Lig 2016/2017 Galatasaray - Gaziantepspor wedden Galatasaray - Gaziantepspor gokken Galatasaray - Gaziantepspor Unibet