Nabeschouwing Galatasaray - Rizespor (2-0) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 17 september 2016 - 19:30 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Galatasaray het zaterdag 17 september 2016 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Rams Global Stadium in Istanbul.

Via de Galatasaray - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Rizespor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Tolga Ozkalfa geëindigd in een 2-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Galatasaray op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Derdiyok. Helaas voor Galatasaray werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het Galatasaray dat via E. Derdiyok dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tolga Ozkalfa.

Kort daarna blies scheidsrechter Tolga Ozkalfa voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Rizespor
Goals
2
0
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
6
1
Passes
661
330
Overtredingen
17
17
Buitenspel
2
2
Corners
7
3
LIVE Galatasaray - Rizespor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Galatasaray Doelpunt E. Derdiyok met assist van W. Sneijder Galatasaray
27' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor I. Atiemwen Rizespor
37' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor O. Ovacıklı Rizespor
46' Wissel Rizespor Wissel R. Yalçın voor O. Aynaoğlu Rizespor
57' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Bruma Galatasaray
61' Wissel Rizespor Wissel A. Özek voor E. Başsan Rizespor
74' Wissel Rizespor Wissel R. Nıyaz voor Dhurgham Ismail Rizespor
76' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor D. Petrucci Rizespor
80' Wissel Galatasaray Wissel S. Gümüş voor Y. Öztekin Galatasaray
89' Doelpunt Galatasaray Doelpunt E. Derdiyok met assist van W. Sneijder Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Rizespor
Opstellingen Galatasaray - Rizespor
De opstellingen van Galatasaray en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Hikmet Karaman
Wissels Rizespor
# Speler Pos.
23 Gökhan Akkan K
60 Özgür Çek V
5 Ali Faez Atiyah V
6 Robin Yalçın M
78 Ahmet Ilhan Özek M
21 Recep Niyaz M
27 Matic Fink M
Voorbeschouwing Galatasaray - Rizespor

Galatasaray en Rizespor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tolga Ozkalfa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 9 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Rizespor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Galatasaray 6
Winst Rizespor 2
Gelijkspel 4
Totaal 12
Tags
Galatasaray - Rizespor Opstelling Galatasaray Opstelling Rizespor Live Galatasaray - Rizespor Live Galatasaray - Rizespor kijken Galatasaray - Rizespor kijken Live Galatasaray - Rizespor stream Galatasaray - Rizespor Fox Sports Nabeschouwing Galatasaray - Rizespor Uitslag Galatasaray - Rizespor Statistieken Galatasaray - Rizespor Super Lig 2016/2017 Galatasaray - Rizespor wedden Galatasaray - Rizespor gokken Galatasaray - Rizespor Unibet