Nabeschouwing Gaziantepspor - Adanaspor (1-0) || Super Lig 2016/2017

Maandag 13 februari 2017 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Gaziantepspor het maandag 13 februari 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Adanaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Arena in Gaziantep.

Via de Gaziantepspor - Adanaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gaziantepspor - Adanaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Gaziantepspor en Adanaspor is onder leiding van scheidsrechter Cuneyt Cakir geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gaziantepspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 55e minuut dacht Gaziantepspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Ä. Ben-Hatira. Helaas voor Gaziantepspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Cuneyt Cakir niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Gaziantepspor - Adanaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gaziantepspor - Adanaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor S. Yılmaz Gaziantepspor
46' Wissel Gaziantepspor Wissel S. Yılmaz voor K. Thiam Gaziantepspor
55' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Ä. Ben-Hatira met assist van N. Ghilas Gaziantepspor
58' Wissel Adanaspor Wissel C. Özdemir voor Vinícius Adanaspor
65' Wissel Adanaspor Wissel Reynaldo voor T. Altindag Adanaspor
67' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor Wallace Gaziantepspor
70' Wissel Gaziantepspor Wissel A. Kayalı voor M. Fatau Gaziantepspor
84' Wissel Gaziantepspor Wissel E. Kangwa voor N. Ghilas Gaziantepspor
86' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor S. Kislyak Gaziantepspor
89' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor Marcinho Gaziantepspor
96' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor N. Ghilas Gaziantepspor
96' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor B. Yılmaz Adanaspor
94' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor M. Keskin Adanaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Gaziantepspor - Adanaspor
Opstellingen Gaziantepspor - Adanaspor
De opstellingen van Gaziantepspor en Adanaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gaziantepspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Adanaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gaziantepspor - Adanaspor

Gaziantepspor en Adanaspor treffen elkaar in de 20e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cuneyt Cakir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gaziantepspor en Adanaspor in de Super Lig vond plaats op 10 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.