Nabeschouwing Gaziantepspor - Akhisar Belediyespor (1-2) || Super Lig 2016/2017

Zondag 4 december 2016 - 14:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Gaziantepspor het zondag 4 december 2016 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kamil Ocak Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gaziantepspor - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gaziantepspor - Akhisar Belediyespor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Gaziantepspor en Akhisar Belediyespor is onder leiding van scheidsrechter Ozgur Yankaya geëindigd in een 1-2 overwinning voor Akhisar Belediyespor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 37e minuut dacht Gaziantepspor op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Nizam. Helaas voor Gaziantepspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Akhisar Belediyespor dat via O. Hurmacı dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ozgur Yankaya. Mugdat Celik dacht na 87 minuten te scoren voor Akhisar Belediyespor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Ozgur Yankaya voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

LIVE Gaziantepspor - Akhisar Belediyespor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gaziantepspor - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor T. Ünlü Akhisar Belediyespor
22' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor A. Sissoko Akhisar Belediyespor
37' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt M. Nizam met assist van M. Ildiz Gaziantepspor
52' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor S. Kesimal Akhisar Belediyespor
61' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Ricardo Vaz Té voor S. Aydoğdu Akhisar Belediyespor
67' Wissel Gaziantepspor Wissel A. Putsila voor Bruno Mota Gaziantepspor
70' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor O. Hurmacı Akhisar Belediyespor
70' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Mugdat Celik voor O. Ayik Akhisar Belediyespor
73' Wissel Gaziantepspor Wissel O. Cinar voor E. Nefiz Gaziantepspor
79' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt O. Hurmacı met assist van A. Sissoko Akhisar Belediyespor
82' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor A. Kayalı Gaziantepspor
84' Wissel Gaziantepspor Wissel İ. Parlak voor A. Kayalı Gaziantepspor
87' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Mugdat Celik Akhisar Belediyespor
92' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Tasdelen voor H. Rodallega Akhisar Belediyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Gaziantepspor - Akhisar Belediyespor
Opstellingen Gaziantepspor - Akhisar Belediyespor
De opstellingen van Gaziantepspor en Akhisar Belediyespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gaziantepspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Akhisar Belediyespor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.