Nabeschouwing Gaziantepspor - Bursaspor (3-2) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 1 oktober 2016 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Gaziantepspor het zaterdag 1 oktober 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kamil Ocak Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gaziantepspor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gaziantepspor - Bursaspor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Gaziantepspor en Bursaspor is onder leiding van scheidsrechter Tolga Ozkalfa geëindigd in een 3-2 overwinning voor Gaziantepspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Gaziantepspor op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Ghilas. Helaas voor Gaziantepspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Bursaspor dat via P. Batalla dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tolga Ozkalfa. In de 48e minuut moest Bursaspor verder met een man minder nadat E. Özgenc een rode kaart had gekregen. Het lukte Gaziantepspor in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 60e minuut scoorde Gaziantepspor via E. Kangwa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 79 minuten spelen wist Gaziantepspor via E. Kangwa de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tolga Ozkalfa. In de 94e minuut scoorde Y. Del Valle namens Bursaspor. Scheidsrechter Tolga Ozkalfa besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Tolga Ozkalfa voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

LIVE Gaziantepspor - Bursaspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gaziantepspor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor D. Angan Gaziantepspor
24' Wissel Bursaspor Wissel E. Özgenc voor E. Ersoy Bursaspor
31' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt N. Ghilas met assist van E. Kangwa Gaziantepspor
40' Doelpunt Bursaspor Doelpunt P. Batalla met assist van Y. Del Valle Bursaspor
48' Rode kaart Bursaspor Rode kaart voor E. Özgenc Bursaspor
50' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor D. Kolář Gaziantepspor
54' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor B. van Hintum Gaziantepspor
57' Wissel Gaziantepspor Wissel A. Putsila voor D. Kolář Gaziantepspor
60' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt E. Kangwa met assist van B. van Hintum Gaziantepspor
65' Wissel Bursaspor Wissel M. Örnek voor J. John Bursaspor
73' Wissel Gaziantepspor Wissel D. Larsson voor D. Angan Gaziantepspor
79' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt E. Kangwa met assist van D. Larsson Gaziantepspor
80' Wissel Bursaspor Wissel S. Yıldırım voor K. Kanatsızkuş Bursaspor
88' Wissel Gaziantepspor Wissel S. Kislyak voor M. Ildiz Gaziantepspor
94' Doelpunt Bursaspor Doelpunt Y. Del Valle met assist van M. Yüce Bursaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Gaziantepspor - Bursaspor
Opstellingen Gaziantepspor - Bursaspor
De opstellingen van Gaziantepspor en Bursaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gaziantepspor gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Bursaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.