Nabeschouwing Gaziantepspor - Fenerbahçe (1-1) || Super Lig 2016/2017

Zondag 26 februari 2017 - 17:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Gaziantepspor het zondag 26 februari 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Arena in Gaziantep.

Via de Gaziantepspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gaziantepspor - Fenerbahçe (1-1)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Gaziantepspor en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 11e minuut dacht Gaziantepspor op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Yılmaz. Helaas voor Gaziantepspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Fenerbahçe dat via J. Lens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Gaziantepspor - Fenerbahçe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gaziantepspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt S. Yılmaz Gaziantepspor
16' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor Marcos Pedroso Gaziantepspor
23' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt J. Lens met assist van A. Potuk Fenerbahçe
45' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor S. Kislyak Gaziantepspor
47' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Potuk Fenerbahçe
46' Wissel Gaziantepspor Wissel M. Nizam voor Marcos Pedroso Gaziantepspor
61' Wissel Gaziantepspor Wissel O. Cinar voor S. Yılmaz Gaziantepspor
63' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor M. Fatau Gaziantepspor
72' Wissel Fenerbahçe Wissel Fernandão voor M. Sow Fenerbahçe
72' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Chahechouhe voor V. Şen Fenerbahçe
76' Wissel Fenerbahçe Wissel Souza voor A. Potuk Fenerbahçe
84' Wissel Gaziantepspor Wissel E. Kangwa voor Marcinho Gaziantepspor
88' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor N. Ghilas Gaziantepspor
88' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Souza Fenerbahçe
94' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor E. Sume Gaziantepspor
Video hoogtepunten en samenvatting Gaziantepspor - Fenerbahçe
Opstellingen Gaziantepspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Gaziantepspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gaziantepspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gaziantepspor - Fenerbahçe

Gaziantepspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gaziantepspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 25 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 18 keer wist de ploeg van Gaziantepspor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Gaziantepspor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.