Nabeschouwing Gaziantepspor - Galatasaray (1-2) || Super Lig 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Gaziantepspor het zondag 14 mei 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Arena in Gaziantep.

Via de Gaziantepspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gaziantepspor - Galatasaray (1-2)

Het Super Lig duel tussen Gaziantepspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Huseyin Gocek geëindigd in een 1-2 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht Galatasaray op voorsprong te komen via een doelpunt van Josué. Helaas voor Galatasaray werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Gaziantepspor dat via K. Thiam dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Huseyin Gocek. W. Sneijder dacht na 80 minuten te scoren voor Galatasaray, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Huseyin Gocek niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Gaziantepspor - Galatasaray 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gaziantepspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Josué met assist van S. Gümüş Galatasaray
52' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Kaya Galatasaray
53' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt K. Thiam met assist van O. Cinar Gaziantepspor
63' Wissel Gaziantepspor Wissel Ä. Ben-Hatira voor O. Cinar Gaziantepspor
63' Wissel Gaziantepspor Wissel Marcinho voor D. Kılıç Gaziantepspor
63' Wissel Galatasaray Wissel E. Derdiyok voor L. Podolski Galatasaray
72' Wissel Galatasaray Wissel Garry Rodrigues voor S. Gümüş Galatasaray
76' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor Marcos Pedroso Gaziantepspor
80' Doelpunt Galatasaray Doelpunt W. Sneijder Galatasaray
87' Wissel Gaziantepspor Wissel E. Kangwa voor K. Thiam Gaziantepspor
87' Wissel Galatasaray Wissel N. de Jong voor W. Sneijder Galatasaray
88' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor Wallace Gaziantepspor
91' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor M. Fatau Gaziantepspor
Video hoogtepunten en samenvatting Gaziantepspor - Galatasaray
Opstellingen Gaziantepspor - Galatasaray

Voorbeschouwing Gaziantepspor - Galatasaray

Gaziantepspor en Galatasaray treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Huseyin Gocek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gaziantepspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 11 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 13 keer wist de ploeg van Gaziantepspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Gaziantepspor. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.