Nabeschouwing Gaziantepspor - Osmanlıspor (3-1) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 29 oktober 2016 - 12:30 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Gaziantepspor het zaterdag 29 oktober 2016 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kamil Ocak Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gaziantepspor - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gaziantepspor - Osmanlıspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Gaziantepspor en Osmanlıspor is onder leiding van scheidsrechter Baris Simsek geëindigd in een 3-1 overwinning voor Gaziantepspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Osmanlıspor op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Umar. Helaas voor Osmanlıspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Gaziantepspor dat via İ. Parlak dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Baris Simsek. D. Angan dacht na 49 minuten te scoren voor Gaziantepspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Gaziantepspor via A. Vršajević, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 77e minuut moest Osmanlıspor verder met een man minder, nadat M. Çağıran een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Baris Simsek niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

LIVE Gaziantepspor - Osmanlıspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gaziantepspor - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt A. Umar met assist van Papa Alioune NDiaye Osmanlıspor
12' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt İ. Parlak Gaziantepspor
34' Wissel Gaziantepspor Wissel A. Putsila voor M. Ildiz Gaziantepspor
46' Wissel Osmanlıspor Wissel R. Rusescu voor P. Webó Osmanlıspor
49' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt D. Angan met assist van M. Fatau Gaziantepspor
50' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor M. Çağıran Osmanlıspor
52' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor E. Sume Gaziantepspor
56' Wissel Osmanlıspor Wissel E. Kılıçaslan voor A. Regattin Osmanlıspor
65' Wissel Gaziantepspor Wissel D. Larsson voor E. Kangwa Gaziantepspor
73' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Maher voor Tiago Pinto Osmanlıspor
75' Eigen doelpunt Gaziantepspor Eigen doelpunt A. Vršajević Gaziantepspor
77' Tweede gele kaart Osmanlıspor Tweede gele kaart voor M. Çağıran Osmanlıspor
78' Wissel Gaziantepspor Wissel E. Nefiz voor D. Angan Gaziantepspor
86' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Vršajević Osmanlıspor
87' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Demir Osmanlıspor
91' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor M. Fatau Gaziantepspor
Video hoogtepunten en samenvatting Gaziantepspor - Osmanlıspor
Opstellingen Gaziantepspor - Osmanlıspor
De opstellingen van Gaziantepspor en Osmanlıspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gaziantepspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Osmanlıspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.