Nabeschouwing Gençlerbirliği - Antalyaspor (1-1) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 8 april 2017 - 14:30 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Gençlerbirliği het zaterdag 8 april 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ankara Ondokuz Mayıs Stadyumu in Ankara.

Via de Gençlerbirliği - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Antalyaspor (1-1)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Gençlerbirliği en Antalyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 7e minuut dacht Gençlerbirliği op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Karabulut. Helaas voor Gençlerbirliği werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Antalyaspor dat via S. Etoo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Huseyin Gocek.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Huseyin Gocek niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Gençlerbirliği - Antalyaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt A. Karabulut met assist van A. Oğuz Gençlerbirliği
12' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Aytaç Antalyaspor
25' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Etoo met assist van Diego Ângelo Antalyaspor
32' Wissel Gençlerbirliği Wissel M. Duruer voor U. Çiftçi Gençlerbirliği
55' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor S. Palitsevich Gençlerbirliği
57' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor A. Khalili Gençlerbirliği
60' Wissel Gençlerbirliği Wissel K. Issah voor A. Khalili Gençlerbirliği
61' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor D. Kadah Antalyaspor
71' Wissel Gençlerbirliği Wissel J. Ring voor V. Muriqi Gençlerbirliği
72' Wissel Antalyaspor Wissel Y. Kurtuluş voor Z. Yildirim Antalyaspor
79' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Dursun Antalyaspor
81' Wissel Antalyaspor Wissel Danilo voor M. Etame Antalyaspor
82' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor K. Issah Gençlerbirliği
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Antalyaspor
Opstellingen Gençlerbirliği - Antalyaspor
De opstellingen van Gençlerbirliği en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gençlerbirliği gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.