Nabeschouwing Gençlerbirliği - Bursaspor (3-1) || Super Lig 2016/2017

Maandag 26 december 2016 - 17:00 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Gençlerbirliği het maandag 26 december 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ankara Ondokuz Mayıs Stadyumu in Ankara.

Via de Gençlerbirliği - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Bursaspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Gençlerbirliği en Bursaspor is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 3-1 overwinning voor Gençlerbirliği. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Gençlerbirliği op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Gürler. Helaas voor Gençlerbirliği werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Bursaspor dat via K. Kanatsızkuş dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Mete Kalkavan. S. Gürler dacht na 77 minuten te scoren voor Gençlerbirliği, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Gençlerbirliği via U. Çiftçi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mete Kalkavan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gençlerbirliği - Bursaspor
Goals
3
1
Balbezit
50%
50%
Schoten totaal
16
7
Schoten op doel
8
3
Passes
355
352
Overtredingen
15
14
Buitenspel
2
0
Corners
8
5
LIVE Gençlerbirliği - Bursaspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt S. Gürler Gençlerbirliği
17' Doelpunt Bursaspor Doelpunt K. Kanatsızkuş Bursaspor
59' Wissel Bursaspor Wissel B. Kısa voor Y. Del Valle Bursaspor
62' Wissel Gençlerbirliği Wissel C. Matei voor V. Muriqi Gençlerbirliği
71' Wissel Bursaspor Wissel S. Yıldırım voor K. Kanatsızkuş Bursaspor
74' Wissel Gençlerbirliği Wissel M. Milinković voor A. Khalili Gençlerbirliği
77' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt S. Gürler met assist van M. Milinković Gençlerbirliği
83' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt U. Çiftçi met assist van S. Gürler Gençlerbirliği
86' Wissel Bursaspor Wissel S. Bakış voor M. Yüce Bursaspor
90' Wissel Gençlerbirliği Wissel A. Šćekić voor S. Gürler Gençlerbirliği
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Bursaspor
Opstellingen Gençlerbirliği - Bursaspor
De opstellingen van Gençlerbirliği en Bursaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gençlerbirliği gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bursaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Gençlerbirliği
# Speler Pos.
8 Aleksandar Šćekić Wissel
29 Taha Cengiz Demirtaş Wissel
4 Ferhat Görgülü V
33 Halil İbrahim Pehlivan V
6 Ante Kulusic V
11 Marko Milinković M
30 Cosmin Gabriel Matei M
Voorbeschouwing Gençlerbirliği - Bursaspor

Gençlerbirliği en Bursaspor treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gençlerbirliği en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 13 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gençlerbirliği. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Bursaspor favoriet. 10 keer wist de ploeg van Gençlerbirliği te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Gençlerbirliği. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gençlerbirliği 4
Winst Bursaspor 10
Gelijkspel 6
Totaal 20
Tags
Gençlerbirliği - Bursaspor Opstelling Gençlerbirliği Opstelling Bursaspor Live Gençlerbirliği - Bursaspor Live Gençlerbirliği - Bursaspor kijken Gençlerbirliği - Bursaspor kijken Live Gençlerbirliği - Bursaspor stream Gençlerbirliği - Bursaspor Fox Sports Nabeschouwing Gençlerbirliği - Bursaspor Uitslag Gençlerbirliği - Bursaspor Statistieken Gençlerbirliği - Bursaspor Super Lig 2016/2017 Gençlerbirliği - Bursaspor wedden Gençlerbirliği - Bursaspor gokken Gençlerbirliği - Bursaspor Unibet