Nabeschouwing Gençlerbirliği - Gaziantepspor (2-0) || Super Lig 2016/2017

Zondag 21 augustus 2016 - 18:30 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Gençlerbirliği het zondag 21 augustus 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Gaziantepspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ankara Ondokuz Mayıs Stadyumu in Ankara.

Via de Gençlerbirliği - Gaziantepspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Gaziantepspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Gençlerbirliği en Gaziantepspor is onder leiding van scheidsrechter Umit Ozturk geëindigd in een 2-0 overwinning voor Gençlerbirliği. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Gençlerbirliği op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Stancu. Helaas voor Gençlerbirliği werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Gençlerbirliği dat via V. Muriqi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Umit Ozturk.

Kort daarna blies scheidsrechter Umit Ozturk voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

LIVE Gençlerbirliği - Gaziantepspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Gaziantepspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt B. Stancu met assist van A. Çalık Gençlerbirliği
57' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor C. Matei Gençlerbirliği
58' Wissel Gaziantepspor Wissel A. Koçaklı voor E. Kangwa Gaziantepspor
64' Wissel Gençlerbirliği Wissel V. Muriqi voor C. Matei Gençlerbirliği
65' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor B. Yardımcı Gaziantepspor
69' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor U. Çiftçi Gençlerbirliği
71' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor V. Muriqi Gençlerbirliği
78' Wissel Gençlerbirliği Wissel A. Karabulut voor S. Gürler Gençlerbirliği
78' Wissel Gaziantepspor Wissel D. Angan voor S. Kislyak Gaziantepspor
79' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor A. Kayalı Gaziantepspor
83' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor A. Çalık Gençlerbirliği
85' Wissel Gaziantepspor Wissel O. Cinar voor D. Larsson Gaziantepspor
87' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt V. Muriqi met assist van A. Karabulut Gençlerbirliği
88' Wissel Gençlerbirliği Wissel A. Šćekić voor I. Kahveci Gençlerbirliği
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Gaziantepspor
Opstellingen Gençlerbirliği - Gaziantepspor
De opstellingen van Gençlerbirliği en Gaziantepspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gençlerbirliği gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gaziantepspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.