Nabeschouwing Karabükspor - Adanaspor (2-0) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 11 maart 2017 - 11:30 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Karabükspor het zaterdag 11 maart 2017 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Adanaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı in Karabük.

Via de Karabükspor - Adanaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karabükspor - Adanaspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Karabükspor en Adanaspor is onder leiding van scheidsrechter Huseyin Gocek geëindigd in een 2-0 overwinning voor Karabükspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 32e minuut dacht Karabükspor op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Tănase. Helaas voor Karabükspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Karabükspor dat via C. Tănase dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Huseyin Gocek.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Huseyin Gocek niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Karabükspor - Adanaspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karabükspor - Adanaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Karabükspor Doelpunt C. Tănase met assist van P. Papp Karabükspor
42' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor P. Papp Karabükspor
47' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor I. Latovlevici Karabükspor
56' Wissel Karabükspor Wissel D. Lazarević voor M. Yatabaré Karabükspor
59' Wissel Adanaspor Wissel A. Dereli voor Vinícius Adanaspor
61' Doelpunt Karabükspor Doelpunt C. Tănase met assist van Y. Seleznyov Karabükspor
68' Wissel Adanaspor Wissel Reynaldo voor Digão Adanaspor
71' Wissel Karabükspor Wissel Ó. Skúlason voor Abdou Razak Traoré Karabükspor
74' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Didi Adanaspor
84' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Reynaldo Adanaspor
86' Wissel Karabükspor Wissel S. Deliktaş voor Y. Seleznyov Karabükspor
88' Wissel Adanaspor Wissel A. Bahçivan voor Roni Adanaspor
90' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Maurício Ramos Adanaspor
90' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor V. Koman Adanaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Karabükspor - Adanaspor
Opstellingen Karabükspor - Adanaspor
De opstellingen van Karabükspor en Adanaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Karabükspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adanaspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Karabükspor - Adanaspor

Karabükspor en Adanaspor treffen elkaar in de 24e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Huseyin Gocek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Karabükspor en Adanaspor in de Super Lig vond plaats op 15 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Karabükspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Karabükspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Adanaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.