Nabeschouwing Karabükspor - Antalyaspor (3-2) || Super Lig 2016/2017

Vrijdag 16 september 2016 - 18:00 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Karabükspor het vrijdag 16 september 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı in Karabük.

Via de Karabükspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karabükspor - Antalyaspor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Karabükspor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Cuneyt Cakir geëindigd in een 3-2 overwinning voor Karabükspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 54e minuut dacht Karabükspor op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Tănase. Helaas voor Karabükspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het Antalyaspor dat via Diego Ângelo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Cuneyt Cakir. Abdou Razak Traoré dacht na 80 minuten te scoren voor Karabükspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Karabükspor via Abdou Razak Traoré, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Antalyaspor via D. Kadah de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Cuneyt Cakir.

Kort daarna blies scheidsrechter Cuneyt Cakir voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Karabükspor - Antalyaspor
Goals
3
2
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
8
10
Schoten op doel
4
4
Passes
432
361
Overtredingen
20
21
Buitenspel
1
4
Corners
6
2
LIVE Karabükspor - Antalyaspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karabükspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor I. Latovlevici Karabükspor
46' Wissel Karabükspor Wissel H. Aslantaş voor K. Zengin Karabükspor
53' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Etoo Antalyaspor
54' Doelpunt Karabükspor Doelpunt C. Tănase met assist van E. Zec Karabükspor
59' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor F. Kaplan Antalyaspor
62' Wissel Antalyaspor Wissel D. Kadah voor Danilo Antalyaspor
66' Wissel Karabükspor Wissel V. Rodić voor E. Zec Karabükspor
73' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor Ó. Skúlason Karabükspor
73' Wissel Antalyaspor Wissel M. Jevtović voor S. Etoo Antalyaspor
76' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor B. Başdaş Karabükspor
77' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Diego Ângelo Antalyaspor
80' Doelpunt Karabükspor Doelpunt Abdou Razak Traoré met assist van I. Latovlevici Karabükspor
83' Wissel Antalyaspor Wissel Z. Yildirim voor Charles Antalyaspor
86' Doelpunt Karabükspor Doelpunt Abdou Razak Traoré Karabükspor
87' Wissel Karabükspor Wissel I. Promise voor Abdou Razak Traoré Karabükspor
92' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt D. Kadah met assist van M. Jevtović Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Karabükspor - Antalyaspor
Opstellingen Karabükspor - Antalyaspor
De opstellingen van Karabükspor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Karabükspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Erkan Sözeri
Wissels Karabükspor
# Speler Pos.
98 Ercüment Kafkasyalı K
8 Osman Çelik V
42 Hakan Aslantaş V
7 İlhan Depe M
10 Isaac Promise M
20 Gheorghe Teodor Grozav M
99 Fatih Atik M
Formatie 4-4-1-1
Coach Rıza Çalımbay
Wissels Antalyaspor
# Speler Pos.
35 Ferhat Kaplan K
20 Luis Francisco Grando V
23 Sakıb Aytaç V
25 Ridvan Şimşek M
7 Zeki Yıldırım M
63 Deniz Kadah M
11 Milan Jevtović A
Voorbeschouwing Karabükspor - Antalyaspor

Karabükspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cuneyt Cakir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Karabükspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 22 maart 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Karabükspor favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Karabükspor 4
Winst Antalyaspor 1
Gelijkspel 3
Totaal 8
Tags
Karabükspor - Antalyaspor Opstelling Karabükspor Opstelling Antalyaspor Live Karabükspor - Antalyaspor Live Karabükspor - Antalyaspor kijken Karabükspor - Antalyaspor kijken Live Karabükspor - Antalyaspor stream Karabükspor - Antalyaspor Fox Sports Nabeschouwing Karabükspor - Antalyaspor Uitslag Karabükspor - Antalyaspor Statistieken Karabükspor - Antalyaspor Super Lig 2016/2017 Karabükspor - Antalyaspor wedden Karabükspor - Antalyaspor gokken Karabükspor - Antalyaspor Unibet