Nabeschouwing Karabükspor - Fenerbahçe (0-1) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 1 april 2017 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Karabükspor het zaterdag 1 april 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı in Karabük.

Via de Karabükspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karabükspor - Fenerbahçe (0-1)

Het Super Lig duel tussen Karabükspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Bulent Yildirim geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 84e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van R. van Persie. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bulent Yildirim niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Karabükspor - Fenerbahçe 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karabükspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor G. van der Wiel Fenerbahçe
38' Wissel Karabükspor Wissel A. Biyogo Poko voor I. Latovlevici Karabükspor
39' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor P. Papp Karabükspor
41' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Kjær Fenerbahçe
46' Wissel Karabükspor Wissel S. Deliktaş voor C. Tănase Karabükspor
48' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor Y. Seleznyov Karabükspor
68' Wissel Fenerbahçe Wissel V. Şen voor A. Chahechouhe Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Sow voor V. Şen Fenerbahçe
84' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt R. van Persie met assist van M. Sow Fenerbahçe
85' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Škrtel Fenerbahçe
87' Wissel Karabükspor Wissel M. Yatabaré voor C. Gülselam Karabükspor
94' Wissel Fenerbahçe Wissel O. Tufan voor J. Lens Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Karabükspor - Fenerbahçe
Opstellingen Karabükspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Karabükspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Karabükspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.