Nabeschouwing Karabükspor - Kasımpaşa (0-0) || Super Lig 2016/2017

Vrijdag 21 april 2017 - 19:00 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Karabükspor het vrijdag 21 april 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı in Karabük.

Via de Karabükspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karabükspor - Kasımpaşa (0-0)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Karabükspor en Kasımpaşa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Karabükspor en Kasımpaşa gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Karabükspor, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alper Ulusoy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Karabükspor - Kasımpaşa
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
12
4
Schoten op doel
3
2
Passes
488
348
Overtredingen
13
22
Buitenspel
4
2
Corners
7
7
LIVE Karabükspor - Kasımpaşa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karabükspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor B. Başdaş Karabükspor
35' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor P. Papp Karabükspor
38' Wissel Kasımpaşa Wissel V. Bozhikov voor O. Veigneau Kasımpaşa
39' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor D. Pavelka Kasımpaşa
46' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Eduok voor F. Koita Kasımpaşa
64' Wissel Karabükspor Wissel E. Zec voor A. Bliznichenko Karabükspor
71' Wissel Karabükspor Wissel I. Depe voor A. Biyogo Poko Karabükspor
72' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Durak voor T. Şahin Kasımpaşa
88' Wissel Karabükspor Wissel M. Yatabaré voor Y. Seleznyov Karabükspor
92' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor C. Tănase Karabükspor
Video hoogtepunten en samenvatting Karabükspor - Kasımpaşa
Opstellingen Karabükspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Karabükspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Karabükspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Erkan Sözeri
Wissels Karabükspor
# Speler Pos.
98 Ercüment Kafkasyalı K
5 Marius Valerică Găman V
99 Fatih Atik M
7 İlhan Depe M
28 Ermin Zec A
23 Serdar Deliktaş A
9 Mustapha Yatabaré A
Formatie 4-2-3-1
Coach Kemal Özdeş
Voorbeschouwing Karabükspor - Kasımpaşa

Karabükspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Karabükspor en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 20 november 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Kasımpaşa favoriet. 4 keer wist de ploeg van Karabükspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Karabükspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Karabükspor 2
Winst Kasımpaşa 4
Gelijkspel 3
Totaal 9
Tags
Karabükspor - Kasımpaşa Opstelling Karabükspor Opstelling Kasımpaşa Live Karabükspor - Kasımpaşa Live Karabükspor - Kasımpaşa kijken Karabükspor - Kasımpaşa kijken Live Karabükspor - Kasımpaşa stream Karabükspor - Kasımpaşa Fox Sports Nabeschouwing Karabükspor - Kasımpaşa Uitslag Karabükspor - Kasımpaşa Statistieken Karabükspor - Kasımpaşa Super Lig 2016/2017 Karabükspor - Kasımpaşa wedden Karabükspor - Kasımpaşa gokken Karabükspor - Kasımpaşa Unibet