Nabeschouwing Karabükspor - Konyaspor (1-1) || Super Lig 2016/2017

Zondag 18 december 2016 - 11:30 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Karabükspor het zondag 18 december 2016 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı in Karabük.

Via de Karabükspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karabükspor - Konyaspor (1-1)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Karabükspor en Konyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 14e minuut dacht Konyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Rangelov. Helaas voor Konyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Karabükspor dat via M. Yatabaré dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alper Ulusoy.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alper Ulusoy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Karabükspor - Konyaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karabükspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Konyaspor Doelpunt D. Rangelov met assist van R. Bajić Konyaspor
42' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor D. Nounkeu Karabükspor
44' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor D. Rangelov Konyaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel A. Turan voor A. Hadžiahmetović Konyaspor
47' Doelpunt Karabükspor Doelpunt M. Yatabaré Karabükspor
52' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor M. Yatabaré Karabükspor
57' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Turan Konyaspor
62' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor N. Skubic Konyaspor
68' Wissel Karabükspor Wissel K. Zengin voor E. Zec Karabükspor
73' Wissel Konyaspor Wissel D. Milosevic voor D. Rangelov Konyaspor
75' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor A. Biyogo Poko Karabükspor
79' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor C. Tănase Karabükspor
87' Wissel Karabükspor Wissel D. Lazarević voor I. Depe Karabükspor
88' Wissel Konyaspor Wissel H. Sönmez voor J. Jønsson Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Karabükspor - Konyaspor
Opstellingen Karabükspor - Konyaspor
De opstellingen van Karabükspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Karabükspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.