Nabeschouwing Karabükspor - Rizespor (3-0) || Super Lig 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 18:30 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Karabükspor het zondag 28 augustus 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı in Karabük.

Via de Karabükspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karabükspor - Rizespor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Karabükspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 3-0 overwinning voor Karabükspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht Karabükspor op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Yatabaré. Helaas voor Karabükspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het Karabükspor dat via Abdou Razak Traoré dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Halil Umut Meler. Ó. Skúlason dacht na 90 minuten te scoren voor Karabükspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Halil Umut Meler voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

LIVE Karabükspor - Rizespor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karabükspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor E. Kokalović Karabükspor
19' Doelpunt Karabükspor Doelpunt M. Yatabaré met assist van A. Biyogo Poko Karabükspor
24' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor C. Gülselam Karabükspor
34' Wissel Rizespor Wissel R. Nıyaz voor Ali Faez Atiyah Rizespor
42' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor M. Yatabaré Karabükspor
43' Wissel Karabükspor Wissel Ó. Skúlason voor S. Deliktaş Karabükspor
46' Wissel Rizespor Wissel O. Çağlayan voor E. Başsan Rizespor
47' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor D. Lazarević Karabükspor
60' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Ü. Kurt Rizespor
63' Wissel Karabükspor Wissel C. Tănase voor D. Lazarević Karabükspor
71' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor C. Tănase Karabükspor
71' Wissel Karabükspor Wissel V. Rodić voor M. Yatabaré Karabükspor
74' Wissel Rizespor Wissel M. Akyüz voor A. Özek Rizespor
82' Doelpunt Karabükspor Doelpunt Abdou Razak Traoré met assist van C. Tănase Karabükspor
90' Doelpunt Karabükspor Doelpunt Ó. Skúlason Karabükspor
93' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor Abdou Razak Traoré Karabükspor
Video hoogtepunten en samenvatting Karabükspor - Rizespor
Opstellingen Karabükspor - Rizespor
De opstellingen van Karabükspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Karabükspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.