Nabeschouwing Kasımpaşa - Adanaspor (1-1) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 27 augustus 2016 - 18:30 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Kasımpaşa het zaterdag 27 augustus 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Adanaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Adanaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Adanaspor (1-1)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Kasımpaşa en Adanaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 18e minuut dacht Kasımpaşa op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Shala. Helaas voor Kasımpaşa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Adanaspor dat via Renan Diniz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tolga Ozkalfa.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tolga Ozkalfa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Kasımpaşa - Adanaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Adanaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor B. Yılmaz Adanaspor
18' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt H. Shala Kasımpaşa
51' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor Renan Diniz Adanaspor
52' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor T. Torun Kasımpaşa
56' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor D. Pavelka Kasımpaşa
58' Wissel Kasımpaşa Wissel B. Altıntaş voor F. Koita Kasımpaşa
58' Wissel Adanaspor Wissel Edgar Silva voor C. Özdemir Adanaspor
63' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor T. Altindag Adanaspor
66' Doelpunt Adanaspor Doelpunt Renan Diniz met assist van M. Gueye Adanaspor
72' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Durak voor A. Büyük Kasımpaşa
78' Wissel Kasımpaşa Wissel F. Etoundi voor H. Shala Kasımpaşa
86' Wissel Adanaspor Wissel B. Memis voor M. Gueye Adanaspor
90' Wissel Adanaspor Wissel M. Keskin voor V. Koman Adanaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Adanaspor
Opstellingen Kasımpaşa - Adanaspor
De opstellingen van Kasımpaşa en Adanaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adanaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Adanaspor

Kasımpaşa en Adanaspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tolga Ozkalfa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kasımpaşa en Adanaspor elkaar treffen in de Super Lig.