Nabeschouwing Kasımpaşa - Bursaspor (4-0) || Super Lig 2016/2017

Vrijdag 24 februari 2017 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Kasımpaşa het vrijdag 24 februari 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Bursaspor (4-0)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Bursaspor is onder leiding van scheidsrechter Ozgur Yankaya geëindigd in een 4-0 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor E. Ersoy in de 43e minuut, waardoor Bursaspor met een man minder kwam te staan. In de 44e minuut was het Kasımpaşa dat via Titi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ozgur Yankaya. F. Koita dacht na 62 minuten te scoren voor Kasımpaşa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde Kasımpaşa via F. Koita, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 76 minuten spelen wist Kasımpaşa via T. Torun de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ozgur Yankaya.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ozgur Yankaya niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

LIVE Kasımpaşa - Bursaspor 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor A. Büyük Kasımpaşa
43' Rode kaart Bursaspor Rode kaart voor E. Ersoy Bursaspor
44' Penalty Kasımpaşa Penalty Titi Kasımpaşa
46' Wissel Bursaspor Wissel Ş. Çinaz voor O. Atasayar Bursaspor
62' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt F. Koita met assist van T. Torun Kasımpaşa
64' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Ş. Çinaz Bursaspor
68' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt F. Koita met assist van O. Veigneau Kasımpaşa
68' Wissel Bursaspor Wissel M. Örnek voor K. Kanatsızkuş Bursaspor
69' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor T. Sivok Bursaspor
71' Wissel Kasımpaşa Wissel C. Guanca voor Castro Kasımpaşa
74' Wissel Bursaspor Wissel S. Bakış voor C. Jorquera Bursaspor
76' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt T. Torun met assist van A. Büyük Kasımpaşa
83' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Eduok voor F. Koita Kasımpaşa
83' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Şahin voor A. Büyük Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Bursaspor
Opstellingen Kasımpaşa - Bursaspor
De opstellingen van Kasımpaşa en Bursaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bursaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Bursaspor

Kasımpaşa en Bursaspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ozgur Yankaya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 25 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bursaspor. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Bursaspor favoriet. 10 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Kasımpaşa. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.