Nabeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe (1-5) || Super Lig 2016/2017

Maandag 19 september 2016 - 19:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Kasımpaşa het maandag 19 september 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe (1-5)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Huseyin Gocek geëindigd in een 1-5 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van Souza. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Fenerbahçe dat via O. Tufan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Huseyin Gocek. E. Emenike dacht na 45 minuten te scoren voor Fenerbahçe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Kasımpaşa via T. Torun, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Fenerbahçe via M. Sow de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Huseyin Gocek. In de 84e minuut scoorde İ. Köybaşı namens Fenerbahçe. Scheidsrechter Huseyin Gocek besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Huseyin Gocek niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindstand.

LIVE Kasımpaşa - Fenerbahçe 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Souza met assist van E. Emenike Fenerbahçe
20' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt O. Tufan met assist van J. Lens Fenerbahçe
36' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor G. van der Wiel Fenerbahçe
42' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Topal Fenerbahçe
45' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Emenike met assist van J. Lens Fenerbahçe
45' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor O. Tufan Fenerbahçe
46' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Durak voor V. Sarı Kasımpaşa
46' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Eduok voor F. Etoundi Kasımpaşa
46' Wissel Fenerbahçe Wissel Ş. Özbayraklı voor G. van der Wiel Fenerbahçe
57' Penalty Kasımpaşa Penalty T. Torun Kasımpaşa
57' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor J. Lens Fenerbahçe
69' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor K. Otigba Kasımpaşa
71' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Sow voor J. Lens Fenerbahçe
73' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Sow met assist van E. Emenike Fenerbahçe
79' Wissel Fenerbahçe Wissel İ. Köybaşı voor H. Kaldirim Fenerbahçe
84' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt İ. Köybaşı met assist van Souza Fenerbahçe
85' Wissel Kasımpaşa Wissel H. Shala voor Castro Kasımpaşa
91' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor D. Pavelka Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Fenerbahçe
Opstellingen Kasımpaşa - Fenerbahçe
De opstellingen van Kasımpaşa en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Kemal Özdeş
Coach Aykut Kocaman
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe

Kasımpaşa en Fenerbahçe treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Huseyin Gocek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 12 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 12 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Kasımpaşa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.