Nabeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor (3-1) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 1 oktober 2016 - 15:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Kasımpaşa het zaterdag 1 oktober 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabiyik geëindigd in een 3-1 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 34e minuut dacht Kayserispor op voorsprong te komen via een doelpunt van Welliton. Helaas voor Kayserispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut moest S. Sow van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ali Palabiyik een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Kayserispor verder met een speler minder. A. Büyük dacht na 59 minuten te scoren voor Kasımpaşa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Kasımpaşa via V. Sarı, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Kasımpaşa via B. Altıntaş de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ali Palabiyik.

Kort daarna blies scheidsrechter Ali Palabiyik voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE Kasımpaşa - Kayserispor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Kasımpaşa Wissel B. Altıntaş voor F. Etoundi Kasımpaşa
24' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor D. Pavelka Kasımpaşa
28' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor P. Nakoulma Kayserispor
33' Wissel Kayserispor Wissel U. Bulut voor Alain Traoré Kayserispor
34' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Welliton Kayserispor
46' Wissel Kasımpaşa Wissel V. Sarı voor D. Pavelka Kasımpaşa
46' Wissel Kayserispor Wissel U. Budak voor J. Kana-Biyik Kayserispor
48' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Castro Kasımpaşa
50' Rode kaart Kayserispor Rode kaart voor S. Sow Kayserispor
54' Wissel Kayserispor Wissel S. Mijailović voor D. Türüç Kayserispor
59' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt A. Büyük met assist van S. Popov Kasımpaşa
63' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor K. Sönmez Kayserispor
66' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt V. Sarı met assist van O. Veigneau Kasımpaşa
67' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor V. Sarı Kasımpaşa
72' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor L. Mabiala Kayserispor
74' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor A. Büyük Kasımpaşa
74' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Karaer Kayserispor
92' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt B. Altıntaş met assist van A. Büyük Kasımpaşa
92' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Şahin voor T. Torun Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Kayserispor
Opstellingen Kasımpaşa - Kayserispor
De opstellingen van Kasımpaşa en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.