Nabeschouwing Kayserispor - Antalyaspor (0-1) || Super Lig 2016/2017

Maandag 31 oktober 2016 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Kayserispor het maandag 31 oktober 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Antalyaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Cuneyt Cakir geëindigd in een 0-1 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 28e minuut dacht Antalyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Etoo. Helaas voor Antalyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Cuneyt Cakir niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Kayserispor - Antalyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Penalty Antalyaspor Penalty S. Etoo Antalyaspor
43' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor U. Bulut Kayserispor
58' Wissel Antalyaspor Wissel M. Etame voor Danilo Antalyaspor
74' Wissel Kayserispor Wissel U. Sönmez voor S. Mijailović Kayserispor
74' Wissel Kayserispor Wissel Alain Traoré voor U. Bulut Kayserispor
77' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor M. Etame Antalyaspor
89' Wissel Antalyaspor Wissel K. Horić voor Z. Yildirim Antalyaspor
90' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor S. Sow Kayserispor
95' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Fornezzi Antalyaspor
95' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor K. Horić Antalyaspor
93' Wissel Antalyaspor Wissel S. Özkan voor S. Etoo Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Antalyaspor
Opstellingen Kayserispor - Antalyaspor
De opstellingen van Kayserispor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.