Nabeschouwing Kayserispor - Rizespor (2-1) || Super Lig 2016/2017

Zondag 25 september 2016 - 12:30 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Kayserispor het zondag 25 september 2016 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Rizespor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Ozgur Yankaya geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Kayserispor op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Sow. Helaas voor Kayserispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Kayserispor dat via Welliton dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ozgur Yankaya. J. Jantscher dacht na 87 minuten te scoren voor Rizespor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Ozgur Yankaya voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Kayserispor - Rizespor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Kayserispor Doelpunt S. Sow met assist van Alain Traoré Kayserispor
34' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Welliton met assist van D. Türüç Kayserispor
42' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor K. Sönmez Kayserispor
46' Wissel Rizespor Wissel M. Akyüz voor R. Yalçın Rizespor
53' Wissel Kayserispor Wissel S. Mijailović voor K. Sönmez Kayserispor
64' Wissel Rizespor Wissel R. Nıyaz voor M. Saadane Rizespor
72' Wissel Rizespor Wissel L. Kweuke voor I. Atiemwen Rizespor
73' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor L. Mabiala Kayserispor
75' Wissel Kayserispor Wissel U. Sönmez voor Alain Traoré Kayserispor
84' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor D. Türüç Kayserispor
84' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Ü. Kurt Rizespor
86' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Karaer Kayserispor
87' Penalty Rizespor Penalty J. Jantscher Rizespor
87' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor U. Sönmez Kayserispor
88' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor L. Kweuke Rizespor
91' Wissel Kayserispor Wissel M. Duruer voor P. Nakoulma Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Rizespor
Opstellingen Kayserispor - Rizespor
De opstellingen van Kayserispor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.