Nabeschouwing Konyaspor - Kasımpaşa (2-1) || Super Lig 2016/2017

Zondag 6 november 2016 - 17:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Konyaspor het zondag 6 november 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Torku Arena in Konya.

Via de Konyaspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Kasımpaşa (2-1)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardesler geëindigd in een 2-1 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Konyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Ö. Şahiner. Helaas voor Konyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Konyaspor dat via R. Bajić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Arda Kardesler. A. Büyük dacht na 64 minuten te scoren voor Kasımpaşa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Arda Kardesler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Konyaspor - Kasımpaşa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor A. Büyük Kasımpaşa
11' Wissel Konyaspor Wissel A. Turan voor J. Jønsson Konyaspor
31' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Ö. Şahiner met assist van R. Bajić Konyaspor
34' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Turan Konyaspor
39' Doelpunt Konyaspor Doelpunt R. Bajić met assist van H. Sönmez Konyaspor
39' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Titi Kasımpaşa
46' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Şahin voor B. Altıntaş Kasımpaşa
58' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor T. Şahin Kasımpaşa
63' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Ildiz voor S. Eduok Kasımpaşa
64' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt A. Büyük met assist van D. Pavelka Kasımpaşa
76' Wissel Konyaspor Wissel D. Milosevic voor H. Sönmez Konyaspor
84' Wissel Kasımpaşa Wissel V. Bozhikov voor A. Durak Kasımpaşa
89' Wissel Konyaspor Wissel A. Bardakçı voor J. Vuković Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Kasımpaşa
Opstellingen Konyaspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Konyaspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.