Nabeschouwing Konyaspor - Osmanlıspor (1-1) || Super Lig 2016/2017

Maandag 28 november 2016 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Konyaspor het maandag 28 november 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Torku Arena in Konya.

Via de Konyaspor - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Osmanlıspor (1-1)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Konyaspor en Osmanlıspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 16e minuut dacht Osmanlıspor op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Regattin. Helaas voor Osmanlıspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het Konyaspor dat via R. Bajić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ozgur Yankaya. In de 90e minuut kreeg M. Güven van Osmanlıspor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Osmanlıspor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies scheidsrechter Ozgur Yankaya voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Konyaspor - Osmanlıspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt A. Regattin met assist van P. Webó Osmanlıspor
56' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor M. Güven Osmanlıspor
57' Wissel Konyaspor Wissel H. Sönmez voor D. Rangelov Konyaspor
76' Wissel Konyaspor Wissel J. Jønsson voor V. Findikli Konyaspor
80' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor D. Milosevic Konyaspor
80' Wissel Osmanlıspor Wissel R. Lawal voor A. Maher Osmanlıspor
83' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor Ž. Karčemarskas Osmanlıspor
84' Wissel Konyaspor Wissel A. Hora voor D. Milosevic Konyaspor
85' Wissel Osmanlıspor Wissel C. Diabaté voor P. Webó Osmanlıspor
88' Doelpunt Konyaspor Doelpunt R. Bajić met assist van N. Skubic Konyaspor
90' Tweede gele kaart Osmanlıspor Tweede gele kaart voor M. Güven Osmanlıspor
95' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor R. Lawal Osmanlıspor
94' Wissel Osmanlıspor Wissel E. Kılıçaslan voor D. Delarge Osmanlıspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Osmanlıspor
Opstellingen Konyaspor - Osmanlıspor
De opstellingen van Konyaspor en Osmanlıspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Osmanlıspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.