Nabeschouwing Konyaspor - Trabzonspor (1-1) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 25 februari 2017 - 17:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Konyaspor het zaterdag 25 februari 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Torku Arena in Konya.

Via de Konyaspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Trabzonspor (1-1)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Konyaspor en Trabzonspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 47e minuut dacht Konyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Rangelov. Helaas voor Konyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Trabzonspor dat via H. Rodallega dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Halis Ozkahya.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Halis Ozkahya niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Konyaspor - Trabzonspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Akbaş Trabzonspor
46' Wissel Konyaspor Wissel R. Bajić voor H. Sönmez Konyaspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel A. Kara voor M. Akbaş Trabzonspor
47' Doelpunt Konyaspor Doelpunt D. Rangelov Konyaspor
54' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt H. Rodallega met assist van O. Şahan Trabzonspor
66' Wissel Konyaspor Wissel A. Çamdalı voor J. Jønsson Konyaspor
82' Wissel Trabzonspor Wissel M. Bero voor F. Castillo Trabzonspor
89' Wissel Trabzonspor Wissel Z. Yavru voor O. Onazi Trabzonspor
90' Wissel Konyaspor Wissel D. Milosevic voor D. Rangelov Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Trabzonspor
Opstellingen Konyaspor - Trabzonspor
De opstellingen van Konyaspor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.