Nabeschouwing Osmanlıspor - Adanaspor (1-0) || Super Lig 2016/2017

Zondag 18 september 2016 - 16:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Osmanlıspor het zondag 18 september 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Adanaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Osmanlı Stadı in Ankara.

Via de Osmanlıspor - Adanaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osmanlıspor - Adanaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Osmanlıspor en Adanaspor is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 1-0 overwinning voor Osmanlıspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht Osmanlıspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Papa Alioune NDiaye. Helaas voor Osmanlıspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Abdulkadir Bitigen niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Osmanlıspor - Adanaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osmanlıspor - Adanaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Vršajević Osmanlıspor
38' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor T. Altindag Adanaspor
51' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt Papa Alioune NDiaye met assist van R. Rusescu Osmanlıspor
53' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Umar Osmanlıspor
59' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor M. Güven Osmanlıspor
62' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor O. Viera Adanaspor
64' Wissel Adanaspor Wissel C. Dilaver voor C. Özdemir Adanaspor
70' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Maher voor M. Çağıran Osmanlıspor
71' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor V. Koman Adanaspor
74' Wissel Osmanlıspor Wissel D. Delarge voor A. Umar Osmanlıspor
74' Wissel Adanaspor Wissel M. Keskin voor V. Koman Adanaspor
78' Wissel Osmanlıspor Wissel C. Diabaté voor R. Rusescu Osmanlıspor
82' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor C. Diabaté Osmanlıspor
84' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor B. Yılmaz Adanaspor
84' Wissel Adanaspor Wissel Edgar Silva voor T. Altindag Adanaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Osmanlıspor - Adanaspor
Opstellingen Osmanlıspor - Adanaspor
De opstellingen van Osmanlıspor en Adanaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osmanlıspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adanaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Osmanlıspor - Adanaspor

Osmanlıspor en Adanaspor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Osmanlıspor en Adanaspor elkaar treffen in de Super Lig.