Nabeschouwing Osmanlıspor - Akhisar Belediyespor (0-4) || Super Lig 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 15:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Osmanlıspor het zondag 14 mei 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Osmanlı Stadı in Ankara.

Via de Osmanlıspor - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osmanlıspor - Akhisar Belediyespor (0-4)

Het Super Lig duel tussen Osmanlıspor en Akhisar Belediyespor is onder leiding van scheidsrechter Baris Simsek geëindigd in een 0-4 overwinning voor Akhisar Belediyespor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 27e minuut dacht Akhisar Belediyespor op voorsprong te komen via een doelpunt van Custodio. Helaas voor Akhisar Belediyespor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Akhisar Belediyespor dat via O. Hurmacı dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Baris Simsek. O. Adın dacht na 59 minuten te scoren voor Akhisar Belediyespor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Akhisar Belediyespor via V. Procházka, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Baris Simsek niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

LIVE Osmanlıspor - Akhisar Belediyespor 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osmanlıspor - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Custodio Akhisar Belediyespor
26' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor N. Çürüksu Osmanlıspor
27' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Custodio met assist van O. Adın Akhisar Belediyespor
38' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Ceviker voor Custodio Akhisar Belediyespor
47' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor R. Rusescu Osmanlıspor
46' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Vršajević voor K. Altinay Osmanlıspor
49' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt O. Hurmacı met assist van O. Adın Akhisar Belediyespor
52' Wissel Osmanlıspor Wissel T. Bifouma voor M. Güven Osmanlıspor
59' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt O. Adın Akhisar Belediyespor
64' Eigen doelpunt Akhisar Belediyespor Eigen doelpunt V. Procházka Akhisar Belediyespor
69' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Maher voor P. Webó Osmanlıspor
77' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel D. Larsson voor O. Adın Akhisar Belediyespor
85' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Tasdelen voor M. Yumlu Akhisar Belediyespor
87' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Ö. Bayram Akhisar Belediyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Osmanlıspor - Akhisar Belediyespor
Opstellingen Osmanlıspor - Akhisar Belediyespor

Voorbeschouwing Osmanlıspor - Akhisar Belediyespor

Osmanlıspor en Akhisar Belediyespor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Baris Simsek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osmanlıspor en Akhisar Belediyespor in de Super Lig vond plaats op 11 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osmanlıspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Osmanlıspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Akhisar Belediyespor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.