Nabeschouwing Osmanlıspor - Fenerbahçe (1-1) || Super Lig 2016/2017

Zondag 2 oktober 2016 - 18:00 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Osmanlıspor het zondag 2 oktober 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Osmanlı Stadı in Ankara.

Via de Osmanlıspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osmanlıspor - Fenerbahçe (1-1)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Osmanlıspor en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 9e minuut dacht Osmanlıspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Papa Alioune NDiaye. Helaas voor Osmanlıspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Fenerbahçe dat via R. van Persie dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Mete Kalkavan.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mete Kalkavan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Osmanlıspor - Fenerbahçe
Goals
1
1
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
2
2
Passes
335
333
Overtredingen
15
21
Buitenspel
0
1
Corners
7
10
LIVE Osmanlıspor - Fenerbahçe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osmanlıspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Penalty Osmanlıspor Penalty Papa Alioune NDiaye Osmanlıspor
46' Wissel Fenerbahçe Wissel R. van Persie voor O. Tufan Fenerbahçe
50' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor Ž. Karčemarskas Osmanlıspor
55' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt R. van Persie Fenerbahçe
61' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor V. Procházka Osmanlıspor
64' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Potuk voor M. Sow Fenerbahçe
65' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Topal Fenerbahçe
72' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Demir voor K. Altinay Osmanlıspor
73' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Stoch voor V. Şen Fenerbahçe
77' Wissel Osmanlıspor Wissel E. Kılıçaslan voor A. Regattin Osmanlıspor
85' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor Papa Alioune NDiaye Osmanlıspor
87' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Maher voor C. Diabaté Osmanlıspor
Video hoogtepunten en samenvatting Osmanlıspor - Fenerbahçe
Opstellingen Osmanlıspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Osmanlıspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osmanlıspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Bülent Uygun
Wissels Osmanlıspor
# Speler Pos.
1 Hakan Arıkan K
5 Aykut Demir V
3 Łukasz Szukala V
93 Adam Maher M
8 Raheem Adewole Lawal M
11 Erdal Kılıçaslan M
24 Raul Andrei Rusescu A
Formatie 4-3-3
Coach Aykut Kocaman
Voorbeschouwing Osmanlıspor - Fenerbahçe

Osmanlıspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osmanlıspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 3 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 7 keer wist de ploeg van Osmanlıspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Osmanlıspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Osmanlıspor 2
Winst Fenerbahçe 7
Gelijkspel 3
Totaal 12
Tags
Osmanlıspor - Fenerbahçe Opstelling Osmanlıspor Opstelling Fenerbahçe Live Osmanlıspor - Fenerbahçe Live Osmanlıspor - Fenerbahçe kijken Osmanlıspor - Fenerbahçe kijken Live Osmanlıspor - Fenerbahçe stream Osmanlıspor - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Osmanlıspor - Fenerbahçe Uitslag Osmanlıspor - Fenerbahçe Statistieken Osmanlıspor - Fenerbahçe Super Lig 2016/2017 Osmanlıspor - Fenerbahçe wedden Osmanlıspor - Fenerbahçe gokken Osmanlıspor - Fenerbahçe Unibet