Nabeschouwing Osmanlıspor - Gençlerbirliği (2-2) || Super Lig 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 20:45 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Osmanlıspor het zondag 28 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gençlerbirliği. De wedstrijd wordt gespeeld in Osmanlı Stadı in Ankara.

Via de Osmanlıspor - Gençlerbirliği live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osmanlıspor - Gençlerbirliği (2-2)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Osmanlıspor en Gençlerbirliği geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 9e minuut dacht Osmanlıspor op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Delarge. Helaas voor Osmanlıspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Osmanlıspor dat via M. Güven dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Baris Simsek. S. Gürler dacht na 43 minuten te scoren voor Gençlerbirliği, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Gençlerbirliği via B. Stancu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Baris Simsek niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Osmanlıspor - Gençlerbirliği
Goals
2
2
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
11
16
Schoten op doel
6
9
Passes
275
374
Overtredingen
27
16
Corners
1
4
LIVE Osmanlıspor - Gençlerbirliği 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osmanlıspor - Gençlerbirliği teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt D. Delarge met assist van R. Rusescu Osmanlıspor
16' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt M. Güven Osmanlıspor
33' Wissel Gençlerbirliği Wissel A. Karabulut voor M. Milinković Gençlerbirliği
42' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor A. Oğuz Gençlerbirliği
43' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt S. Gürler met assist van B. Stancu Gençlerbirliği
56' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor S. Gürler Gençlerbirliği
57' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Vršajević Osmanlıspor
59' Wissel Osmanlıspor Wissel E. Kılıçaslan voor M. Çağıran Osmanlıspor
63' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Umar Osmanlıspor
65' Penalty Gençlerbirliği Penalty B. Stancu Gençlerbirliği
66' Wissel Osmanlıspor Wissel C. Diabaté voor R. Rusescu Osmanlıspor
72' Wissel Osmanlıspor Wissel R. Lawal voor A. Umar Osmanlıspor
78' Wissel Gençlerbirliği Wissel A. Šćekić voor I. Kahveci Gençlerbirliği
84' Wissel Gençlerbirliği Wissel V. Muriqi voor B. Stancu Gençlerbirliği
Video hoogtepunten en samenvatting Osmanlıspor - Gençlerbirliği
Opstellingen Osmanlıspor - Gençlerbirliği
De opstellingen van Osmanlıspor en Gençlerbirliği zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osmanlıspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gençlerbirliği zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Bülent Uygun
Formatie 4-2-3-1
Coach Mesut Bakkal
Wissels Gençlerbirliği
# Speler Pos.
13 Nihat Şahin K
33 Halil İbrahim Pehlivan V
6 Ante Kulusic V
9 Vedat Muriqi M
23 Kamal Issah M
20 Aydin Karabulut M
8 Aleksandar Šćekić M
Voorbeschouwing Osmanlıspor - Gençlerbirliği

Osmanlıspor en Gençlerbirliği treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Baris Simsek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osmanlıspor en Gençlerbirliği in de Super Lig vond plaats op 19 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osmanlıspor. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Gençlerbirliği favoriet. 6 keer wist de ploeg van Osmanlıspor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Osmanlıspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Osmanlıspor 3
Winst Gençlerbirliği 6
Gelijkspel 3
Totaal 12
Tags
Osmanlıspor - Gençlerbirliği Opstelling Osmanlıspor Opstelling Gençlerbirliği Live Osmanlıspor - Gençlerbirliği Live Osmanlıspor - Gençlerbirliği kijken Osmanlıspor - Gençlerbirliği kijken Live Osmanlıspor - Gençlerbirliği stream Osmanlıspor - Gençlerbirliği Fox Sports Nabeschouwing Osmanlıspor - Gençlerbirliği Uitslag Osmanlıspor - Gençlerbirliği Statistieken Osmanlıspor - Gençlerbirliği Super Lig 2016/2017 Osmanlıspor - Gençlerbirliği wedden Osmanlıspor - Gençlerbirliği gokken Osmanlıspor - Gençlerbirliği Unibet