Nabeschouwing Osmanlıspor - Karabükspor (2-1) || Super Lig 2016/2017

Zondag 4 december 2016 - 14:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Osmanlıspor het zondag 4 december 2016 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Karabükspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Osmanlı Stadı in Ankara.

Via de Osmanlıspor - Karabükspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osmanlıspor - Karabükspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Osmanlıspor en Karabükspor is onder leiding van scheidsrechter Halis Ozkahya geëindigd in een 2-1 overwinning voor Osmanlıspor. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 11e minuut dacht Osmanlıspor op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Çağıran. Helaas voor Osmanlıspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Osmanlıspor dat via N. Çürüksu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Halis Ozkahya. I. Latovlevici dacht na 47 minuten te scoren voor Karabükspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Halis Ozkahya niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Osmanlıspor - Karabükspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osmanlıspor - Karabükspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor D. Nounkeu Karabükspor
11' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt M. Çağıran Osmanlıspor
31' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt N. Çürüksu met assist van A. Regattin Osmanlıspor
41' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Regattin Osmanlıspor
43' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor C. Tănase Karabükspor
47' Doelpunt Karabükspor Doelpunt I. Latovlevici Karabükspor
59' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor Tiago Pinto Osmanlıspor
63' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor A. Biyogo Poko Karabükspor
66' Wissel Osmanlıspor Wissel M. Güven voor A. Maher Osmanlıspor
68' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor M. Bayir Osmanlıspor
72' Wissel Osmanlıspor Wissel R. Rusescu voor P. Webó Osmanlıspor
77' Wissel Karabükspor Wissel I. Depe voor E. Kokalović Karabükspor
77' Wissel Karabükspor Wissel D. Lazarević voor C. Tănase Karabükspor
85' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Umar voor A. Regattin Osmanlıspor
85' Wissel Karabükspor Wissel S. Deliktaş voor E. Zec Karabükspor
Video hoogtepunten en samenvatting Osmanlıspor - Karabükspor
Opstellingen Osmanlıspor - Karabükspor
De opstellingen van Osmanlıspor en Karabükspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osmanlıspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Karabükspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.