Nabeschouwing Osmanlıspor - Kayserispor (1-1) || Super Lig 2016/2017

Zondag 6 november 2016 - 14:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Osmanlıspor het zondag 6 november 2016 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Osmanlı Stadı in Ankara.

Via de Osmanlıspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osmanlıspor - Kayserispor (1-1)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Osmanlıspor en Kayserispor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 58e minuut dacht Kayserispor op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Nakoulma. Helaas voor Kayserispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 91e minuut was het Osmanlıspor dat via M. Güven dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Serkan Cinar.

Kort daarna blies scheidsrechter Serkan Cinar voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Osmanlıspor - Kayserispor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osmanlıspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor S. Sow Kayserispor
31' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Karaer Kayserispor
38' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor Tiago Pinto Osmanlıspor
46' Wissel Kayserispor Wissel K. Sönmez voor S. Sow Kayserispor
51' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor L. Gülen Kayserispor
58' Doelpunt Kayserispor Doelpunt P. Nakoulma met assist van D. Türüç Kayserispor
65' Wissel Osmanlıspor Wissel R. Rusescu voor P. Webó Osmanlıspor
67' Wissel Kayserispor Wissel U. Bulut voor Welliton Kayserispor
71' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Regattin voor A. Maher Osmanlıspor
75' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor N. Çürüksu Osmanlıspor
75' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor M. Bayir Osmanlıspor
75' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Welliton Kayserispor
75' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor P. Nakoulma Kayserispor
75' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor K. Sönmez Kayserispor
81' Wissel Kayserispor Wissel Alain Traoré voor U. Sönmez Kayserispor
91' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt M. Güven met assist van M. Bayir Osmanlıspor
94' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor J. Kana-Biyik Kayserispor
90' Wissel Osmanlıspor Wissel T. Kaçar voor A. Umar Osmanlıspor
Video hoogtepunten en samenvatting Osmanlıspor - Kayserispor
Opstellingen Osmanlıspor - Kayserispor
De opstellingen van Osmanlıspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osmanlıspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.