Nabeschouwing Rizespor - Adanaspor (2-2) || Super Lig 2016/2017

Zondag 6 november 2016 - 11:30 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Rizespor het zondag 6 november 2016 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Adanaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Rize Şehir Stadı in Rize.

Via de Rizespor - Adanaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Adanaspor (2-2)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Rizespor en Adanaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 24e minuut dacht Adanaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Roni. Helaas voor Adanaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Rizespor dat via J. Jantscher dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alper Ulusoy. R. Yalçın dacht na 71 minuten te scoren voor Rizespor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Adanaspor via Roni, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alper Ulusoy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Rizespor - Adanaspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Adanaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor L. Kweuke Rizespor
24' Doelpunt Adanaspor Doelpunt Roni Adanaspor
46' Doelpunt Rizespor Doelpunt J. Jantscher Rizespor
45' Gele kaart Adanaspor Gele kaart voor O. Viera Adanaspor
66' Wissel Adanaspor Wissel A. Bahçivan voor E. Uruç Adanaspor
70' Wissel Rizespor Wissel E. Başsan voor O. Çağlayan Rizespor
71' Doelpunt Rizespor Doelpunt R. Yalçın met assist van G. Oboabona Rizespor
85' Doelpunt Adanaspor Doelpunt Roni met assist van Digão Adanaspor
88' Wissel Rizespor Wissel P. Tuszyński voor R. Yalçın Rizespor
93' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Ü. Kurt Rizespor
90' Wissel Rizespor Wissel M. Akyüz voor A. Özek Rizespor
91' Wissel Adanaspor Wissel M. Keskin voor T. Altindag Adanaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Adanaspor
Opstellingen Rizespor - Adanaspor
De opstellingen van Rizespor en Adanaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Adanaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rizespor - Adanaspor

Rizespor en Adanaspor treffen elkaar in de 10e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rizespor en Adanaspor elkaar treffen in de Super Lig.