Nabeschouwing Rizespor - Antalyaspor (1-2) || Super Lig 2016/2017

Zondag 12 maart 2017 - 17:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Rizespor het zondag 12 maart 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Rize Şehir Stadı in Rize.

Via de Rizespor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Antalyaspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halis Ozkahya geëindigd in een 1-2 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 21e minuut dacht Antalyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Kadah. Helaas voor Antalyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Antalyaspor dat via M. Etame dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Halis Ozkahya. In de 70e minuut kreeg L. Kweuke van Rizespor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Rizespor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 79e minuut scoorde Rizespor via Ö. Çek, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Halis Ozkahya niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Rizespor - Antalyaspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt D. Kadah met assist van M. Etame Antalyaspor
28' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor M. Etame Antalyaspor
39' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. Etame met assist van S. Etoo Antalyaspor
46' Wissel Rizespor Wissel N. Igiebor voor J. Jantscher Rizespor
46' Wissel Rizespor Wissel Ö. Çek voor D. Petrucci Rizespor
56' Wissel Antalyaspor Wissel M. El Kabir voor M. Etame Antalyaspor
57' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor N. Igiebor Rizespor
64' Wissel Antalyaspor Wissel Sandro voor Danilo Antalyaspor
68' Wissel Rizespor Wissel O. Çağlayan voor M. Yacoubi Rizespor
70' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor L. Kweuke Rizespor
70' Tweede gele kaart Rizespor Tweede gele kaart voor L. Kweuke Rizespor
78' Wissel Antalyaspor Wissel H. Alpsoy voor Y. Çelik Antalyaspor
79' Doelpunt Rizespor Doelpunt Ö. Çek met assist van N. Igiebor Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Antalyaspor
Opstellingen Rizespor - Antalyaspor
De opstellingen van Rizespor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Rıza Çalımbay
Voorbeschouwing Rizespor - Antalyaspor

Rizespor en Antalyaspor treffen elkaar in de 24e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Ozkahya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 17 oktober 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Rizespor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.