Nabeschouwing Rizespor - Bursaspor (6-0) || Super Lig 2016/2017

Zondag 7 mei 2017 - 15:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Rizespor het zondag 7 mei 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Rize Şehir Stadı in Rize.

Via de Rizespor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Bursaspor (6-0)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Bursaspor is onder leiding van scheidsrechter Serkan Cinar geëindigd in een 6-0 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Rizespor op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Kweuke. Helaas voor Rizespor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Rizespor dat via L. Kweuke dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Serkan Cinar. O. Çağlayan dacht na 45 minuten te scoren voor Rizespor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde Rizespor via R. Nıyaz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Rizespor via B. Edomwonyi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Serkan Cinar. In de 90e minuut scoorde N. Igiebor namens Rizespor. Scheidsrechter Serkan Cinar besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Serkan Cinar voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-0 eindresultaat.

LIVE Rizespor - Bursaspor 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Rizespor Doelpunt L. Kweuke met assist van S. Koc Rizespor
37' Doelpunt Rizespor Doelpunt L. Kweuke met assist van Dhurgham Ismail Rizespor
39' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor B. Jović Bursaspor
45' Doelpunt Rizespor Doelpunt O. Çağlayan Rizespor
47' Doelpunt Rizespor Doelpunt R. Nıyaz met assist van S. Koc Rizespor
46' Wissel Bursaspor Wissel E. Taşdemir voor K. Kanatsızkuş Bursaspor
46' Wissel Bursaspor Wissel C. Jorquera voor M. Yüce Bursaspor
52' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor B. Kısa Bursaspor
54' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Ş. Çinaz Bursaspor
65' Wissel Rizespor Wissel O. Aynaoğlu voor O. Çağlayan Rizespor
70' Wissel Bursaspor Wissel S. Yıldırım voor B. Jović Bursaspor
81' Doelpunt Rizespor Doelpunt B. Edomwonyi met assist van L. Kweuke Rizespor
82' Wissel Rizespor Wissel N. Igiebor voor L. Kweuke Rizespor
85' Wissel Rizespor Wissel J. Jantscher voor S. Koc Rizespor
87' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor I. Konuk Bursaspor
90' Doelpunt Rizespor Doelpunt N. Igiebor met assist van Dhurgham Ismail Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Bursaspor
Opstellingen Rizespor - Bursaspor

Voorbeschouwing Rizespor - Bursaspor

Rizespor en Bursaspor treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serkan Cinar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 5 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bursaspor. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Bursaspor favoriet. 8 keer wist de ploeg van Rizespor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rizespor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.