Nabeschouwing Rizespor - İstanbul Başakşehir (3-3) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 22 april 2017 - 12:30 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Rizespor het zaterdag 22 april 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Rize Şehir Stadı in Rize.

Via de Rizespor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - İstanbul Başakşehir (3-3)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Rizespor en İstanbul Başakşehir geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 15e minuut dacht İstanbul Başakşehir op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Erdem. Helaas voor İstanbul Başakşehir werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Rizespor dat via S. Koc dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bulent Yildirim. Júnior Caiçara dacht na 60 minuten te scoren voor Rizespor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde İstanbul Başakşehir via M. Pektemek, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 91 minuten spelen wist İstanbul Başakşehir via E. Belözoğlu de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bulent Yildirim. In de 95e minuut scoorde Ö. Çek namens Rizespor. Scheidsrechter Bulent Yildirim besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 90 minuten werd B. Edomwonyi van Rizespor met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Rizespor het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies scheidsrechter Bulent Yildirim voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

LIVE Rizespor - İstanbul Başakşehir 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt A. Erdem met assist van M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
36' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor L. Kweuke Rizespor
38' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor D. Petrucci Rizespor
42' Doelpunt Rizespor Doelpunt S. Koc met assist van B. Edomwonyi Rizespor
46' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor A. Erdem İstanbul Başakşehir
60' Eigen doelpunt Rizespor Eigen doelpunt Júnior Caiçara Rizespor
65' Wissel Rizespor Wissel O. Aynaoğlu voor N. Igiebor Rizespor
68' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Napoleoni voor C. Ünder İstanbul Başakşehir
68' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel M. Pektemek voor Marcio Mossoró İstanbul Başakşehir
70' Wissel Rizespor Wissel J. Jantscher voor L. Kweuke Rizespor
71' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt M. Pektemek met assist van E. Belözoğlu İstanbul Başakşehir
81' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel J. Attamah voor Y. Ayhan İstanbul Başakşehir
85' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor A. Epureanu İstanbul Başakşehir
88' Wissel Rizespor Wissel Ö. Çek voor B. Edomwonyi Rizespor
89' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor M. Fink Rizespor
91' Penalty İstanbul Başakşehir Penalty E. Belözoğlu İstanbul Başakşehir
95' Penalty Rizespor Penalty Ö. Çek Rizespor
90' Rode kaart Rizespor Rode kaart voor B. Edomwonyi Rizespor
95' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Ö. Çek Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Rizespor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Rizespor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.