Nabeschouwing Trabzonspor - Akhisar Belediyespor (0-0) || Super Lig 2016/2017

Zondag 16 oktober 2016 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Trabzonspor het zondag 16 oktober 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Hüseyin Avni Aker Stadyumu (Trabzon) in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Akhisar Belediyespor (0-0)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Trabzonspor en Akhisar Belediyespor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Kara van Trabzonspor. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 78e minuut het veld moest verlaten. Het was Trabzonspor dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Trabzonspor, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ali Palabiyik niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Trabzonspor - Akhisar Belediyespor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Hyun-Jun Suk Trabzonspor
27' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Custodio Akhisar Belediyespor
32' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Kara Trabzonspor
38' Wissel Trabzonspor Wissel O. Yokuşlu voor O. Onazi Trabzonspor
44' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Bero Trabzonspor
57' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Sissoko voor O. Hurmacı Akhisar Belediyespor
72' Wissel Trabzonspor Wissel D. NDoye voor Hyun-Jun Suk Trabzonspor
78' Tweede gele kaart Trabzonspor Tweede gele kaart voor A. Kara Trabzonspor
83' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Erdoğan voor F. Castillo Trabzonspor
83' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Ayik voor Ö. Bayram Akhisar Belediyespor
86' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel T. Ünlü voor Douglão Akhisar Belediyespor
91' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor F. Özturk Akhisar Belediyespor
92' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Miguel Lopes Akhisar Belediyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Akhisar Belediyespor
Opstellingen Trabzonspor - Akhisar Belediyespor
De opstellingen van Trabzonspor en Akhisar Belediyespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Akhisar Belediyespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.