Nabeschouwing Trabzonspor - Alanyaspor (0-0) || Super Lig 2016/2017

Maandag 20 februari 2017 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Trabzonspor het maandag 20 februari 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Şenol Güneş Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Alanyaspor (0-0)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Trabzonspor en Alanyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Trabzonspor dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Trabzonspor, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ozgur Yankaya niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Trabzonspor - Alanyaspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Trabzonspor Wissel M. Akbaş voor J. Ďurica Trabzonspor
41' Wissel Alanyaspor Wissel E. Nefiz voor D. Lazić Alanyaspor
41' Wissel Alanyaspor Wissel G. Plet voor G. Landel Alanyaspor
57' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor G. Plet Alanyaspor
65' Wissel Trabzonspor Wissel D. NDoye voor Y. Yazıcı Trabzonspor
77' Wissel Trabzonspor Wissel M. Bero voor F. Castillo Trabzonspor
80' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Vágner Love Alanyaspor
84' Wissel Alanyaspor Wissel T. Yalçıner voor J. Fernándes Alanyaspor
85' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Bero Trabzonspor
87' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Yokuşlu Trabzonspor
87' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Candeias Alanyaspor
93' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor João Pereira Trabzonspor
91' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor H. Yılmaz Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Alanyaspor
Opstellingen Trabzonspor - Alanyaspor
De opstellingen van Trabzonspor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Alanyaspor

Trabzonspor en Alanyaspor treffen elkaar in de 21e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ozgur Yankaya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 17 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Alanyaspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Trabzonspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.