Nabeschouwing Trabzonspor - Besiktas (3-4) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 8 april 2017 - 18:00 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Trabzonspor het zaterdag 8 april 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Şenol Güneş Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Besiktas (3-4)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabiyik geëindigd in een 3-4 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht Beşiktaş op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Tosun. Helaas voor Beşiktaş werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Trabzonspor dat via O. Yokuşlu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ali Palabiyik. V. Aboubakar dacht na 55 minuten te scoren voor Beşiktaş, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Trabzonspor via F. Castillo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 65 minuten spelen wist Trabzonspor via H. Rodallega de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ali Palabiyik. In de 74e minuut scoorde Talisca namens Beşiktaş. Scheidsrechter Ali Palabiyik besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 91e minuut leek A. Hutchinson te scoren voor Beşiktaş, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Ali Palabiyik.

Kort daarna blies scheidsrechter Ali Palabiyik voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Besiktas
Goals
3
4
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
17
Schoten op doel
6
5
Passes
320
454
Overtredingen
20
14
Buitenspel
2
2
Corners
2
3
LIVE Trabzonspor - Besiktas 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Tosun met assist van Adriano Correia Beşiktaş
25' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt O. Yokuşlu met assist van Y. Yazıcı Trabzonspor
32' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Tosun Beşiktaş
34' Wissel Beşiktaş Wissel V. Aboubakar voor Ricardo Quaresma Beşiktaş
38' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Y. Yazıcı Trabzonspor
55' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt V. Aboubakar met assist van O. Özyakup Beşiktaş
63' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt F. Castillo met assist van Y. Yazıcı Trabzonspor
65' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt H. Rodallega Trabzonspor
74' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Talisca Beşiktaş
76' Wissel Trabzonspor Wissel A. Kara voor O. Onazi Trabzonspor
76' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor C. Tosun Beşiktaş
84' Wissel Trabzonspor Wissel M. Bero voor Y. Yazıcı Trabzonspor
87' Wissel Beşiktaş Wissel M. Mitrović voor Talisca Beşiktaş
89' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Tošić Beşiktaş
91' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Hutchinson met assist van G. Gönül Beşiktaş
94' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Kıvrak Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Besiktas
Opstellingen Trabzonspor - Besiktas
De opstellingen van Trabzonspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ersun Yanal
Wissels Trabzonspor
# Speler Pos.
23 Esteban Alvarado Brown K
25 Mustafa Akbaş V
2 Zeki Yavru V
6 Carl Medjani V
32 Yusuf Erdoğan M
35 Aytaç Kara M
21 Matúš Bero M
Voorbeschouwing Trabzonspor - Besiktas

Trabzonspor en Besiktas treffen elkaar in de 27e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabiyik en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 5 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 10 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Trabzonspor. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 8
Winst Besiktas 10
Gelijkspel 6
Totaal 24
Tags
Trabzonspor - Besiktas Opstelling Trabzonspor Opstelling Besiktas Live Trabzonspor - Besiktas Live Trabzonspor - Besiktas kijken Trabzonspor - Besiktas kijken Live Trabzonspor - Besiktas stream Trabzonspor - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - Besiktas Uitslag Trabzonspor - Besiktas Statistieken Trabzonspor - Besiktas Super Lig 2016/2017 Trabzonspor - Besiktas wedden Trabzonspor - Besiktas gokken Trabzonspor - Besiktas Unibet