Nabeschouwing Trabzonspor - Fenerbahçe (0-3) || Super Lig 2016/2017

Maandag 26 december 2016 - 18:00 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Trabzonspor het maandag 26 december 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Hüseyin Avni Aker Stadyumu (Trabzon) in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Fenerbahçe (0-3)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabiyik geëindigd in een 0-3 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Y. Erdoğan in de 27e minuut, waardoor Trabzonspor met een man minder kwam te staan. In de 29e minuut was het Fenerbahçe dat via Fernandão dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ali Palabiyik. M. Sow dacht na 40 minuten te scoren voor Fenerbahçe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Fenerbahçe via J. Lens, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ali Palabiyik niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Fenerbahçe
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
5
4
Passes
323
446
Overtredingen
16
20
Buitenspel
1
3
Corners
4
2
LIVE Trabzonspor - Fenerbahçe 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Topal Fenerbahçe
27' Rode kaart Trabzonspor Rode kaart voor Y. Erdoğan Trabzonspor
29' Penalty Fenerbahçe Penalty Fernandão Fenerbahçe
35' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor R. Neustädter Fenerbahçe
40' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Sow met assist van J. Lens Fenerbahçe
46' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Yazıcı voor O. Onazi Trabzonspor
48' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Fernandão Fenerbahçe
59' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor D. NDoye Trabzonspor
62' Wissel Trabzonspor Wissel G. Vural voor F. Castillo Trabzonspor
66' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt J. Lens met assist van M. Sow Fenerbahçe
68' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor İ. Köybaşı Fenerbahçe
71' Wissel Fenerbahçe Wissel O. Tufan voor A. Potuk Fenerbahçe
71' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Chahechouhe voor M. Sow Fenerbahçe
85' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Uçan voor J. Lens Fenerbahçe
90' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor U. Demirok Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Fenerbahçe
Opstellingen Trabzonspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Trabzonspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ersun Yanal
Wissels Trabzonspor
# Speler Pos.
23 Esteban Alvarado Brown K
12 Serge Ognadon Akakpo V
22 Mustafa Yumlu V
35 Aytaç Kara M
7 Güray Vural M
10 Muhammet Demir A
97 Yusuf Yazıcı A
Formatie 4-2-3-1
Coach Aykut Kocaman
Wissels Fenerbahçe
# Speler Pos.
53 Yiğithan Güveli Wissel
40 Fabiano Ribeiro de Freitas K
92 Aatif Chahechouhe M
48 Salih Uçan M
8 Ozan Tufan M
96 Caner Koca M
99 Miroslav Stoch M
Voorbeschouwing Trabzonspor - Fenerbahçe

Trabzonspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabiyik en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 24 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 13 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Trabzonspor. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 2
Winst Fenerbahçe 13
Gelijkspel 8
Totaal 23
Tags
Trabzonspor - Fenerbahçe Opstelling Trabzonspor Opstelling Fenerbahçe Live Trabzonspor - Fenerbahçe Live Trabzonspor - Fenerbahçe kijken Trabzonspor - Fenerbahçe kijken Live Trabzonspor - Fenerbahçe stream Trabzonspor - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - Fenerbahçe Uitslag Trabzonspor - Fenerbahçe Statistieken Trabzonspor - Fenerbahçe Super Lig 2016/2017 Trabzonspor - Fenerbahçe wedden Trabzonspor - Fenerbahçe gokken Trabzonspor - Fenerbahçe Unibet