Nabeschouwing Trabzonspor - Gaziantepspor (4-0) || Super Lig 2016/2017

Zondag 29 januari 2017 - 14:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Trabzonspor het zondag 29 januari 2017 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Gaziantepspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Şenol Güneş Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Gaziantepspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Gaziantepspor (4-0)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Gaziantepspor is onder leiding van scheidsrechter Umit Ozturk geëindigd in een 4-0 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Trabzonspor op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Castillo. Helaas voor Trabzonspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Trabzonspor dat via Y. Yazıcı dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Umit Ozturk. F. Castillo dacht na 49 minuten te scoren voor Trabzonspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Trabzonspor via U. Demirok, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Umit Ozturk niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

LIVE Trabzonspor - Gaziantepspor 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Gaziantepspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt F. Castillo met assist van D. NDoye Trabzonspor
28' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Y. Yazıcı met assist van O. Şahan Trabzonspor
44' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Onazi Trabzonspor
46' Wissel Gaziantepspor Wissel D. Kolář voor E. Kangwa Gaziantepspor
46' Wissel Gaziantepspor Wissel M. Demir voor D. Kılıç Gaziantepspor
49' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt F. Castillo met assist van O. Şahan Trabzonspor
52' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor M. Ildiz Gaziantepspor
62' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor U. Demirok Trabzonspor
66' Wissel Trabzonspor Wissel H. Rodallega voor O. Onazi Trabzonspor
72' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor Marcos Pedroso Gaziantepspor
73' Penalty Trabzonspor Penalty U. Demirok Trabzonspor
81' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Erdoğan voor D. NDoye Trabzonspor
81' Wissel Trabzonspor Wissel C. Medjani voor Y. Yazıcı Trabzonspor
82' Wissel Gaziantepspor Wissel İ. Parlak voor N. Ghilas Gaziantepspor
90' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor S. Yılmaz Gaziantepspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Gaziantepspor
Opstellingen Trabzonspor - Gaziantepspor
De opstellingen van Trabzonspor en Gaziantepspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gaziantepspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.