Nabeschouwing Trabzonspor - Rizespor (2-2) || Super Lig 2016/2017

Zondag 30 oktober 2016 - 14:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Trabzonspor het zondag 30 oktober 2016 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Hüseyin Avni Aker Stadyumu (Trabzon) in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Rizespor (2-2)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Trabzonspor en Rizespor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 5e minuut dacht Trabzonspor op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Ekici. Helaas voor Trabzonspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Rizespor dat via L. Kweuke dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Halil Umut Meler. U. Demirok dacht na 67 minuten te scoren voor Trabzonspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Rizespor via L. Kweuke, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Halil Umut Meler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Trabzonspor - Rizespor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor G. Oboabona Rizespor
5' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt M. Ekici Trabzonspor
10' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor R. Yalçın Rizespor
19' Doelpunt Rizespor Doelpunt L. Kweuke met assist van O. Çağlayan Rizespor
45' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Bero Trabzonspor
48' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Dhurgham Ismail Rizespor
65' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor O. Çağlayan Rizespor
67' Penalty Trabzonspor Penalty U. Demirok Trabzonspor
73' Wissel Rizespor Wissel M. Akyüz voor R. Yalçın Rizespor
74' Wissel Rizespor Wissel P. Tuszyński voor O. Çağlayan Rizespor
77' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Yokuşlu Trabzonspor
80' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Z. Yavru Trabzonspor
81' Wissel Rizespor Wissel E. Başsan voor A. Özek Rizespor
83' Doelpunt Rizespor Doelpunt L. Kweuke met assist van E. Başsan Rizespor
88' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Akbaş Trabzonspor
89' Wissel Trabzonspor Wissel Hyun-Jun Suk voor O. Onazi Trabzonspor
93' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor J. Jantscher Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Rizespor
Opstellingen Trabzonspor - Rizespor
De opstellingen van Trabzonspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.