Nabeschouwing Austria Wien - Rapid Wien (1-3) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 1 september 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Austria Wien het zondag 1 september 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Rapid Wien (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 1-3 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door T. Murg, waarmee Rapid Vienna met 0-1 de leiding nam. Austria Wien kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Monschein, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette T. Fountas zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rapid Vienna de leiding in de wedstrijd nam.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Rapid Vienna vergroot nadat A. Badji de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Rapid Wien.

LIVE Austria Wien - Rapid Wien 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Murg Rapid Vienna 0-1
10' Doelpunt Austria Wien Doelpunt C. Monschein Austria Wien 1-1
13' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Maudo Austria Wien
40' Wissel Austria Wien Wissel D. Prokop voor Maudo Austria Wien
49' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Ullmann Rapid Vienna
50' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor D. Prokop Austria Wien
51' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Fountas met assist van K. Kitagawa Rapid Vienna 1-2
57' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Monschein Austria Wien
59' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Fountas Rapid Vienna
61' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Barac Rapid Vienna
62' Wissel Austria Wien Wissel A. Turgeman voor M. Sax Austria Wien
69' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Arase voor T. Fountas Rapid Vienna
75' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Knasmullner voor T. Murg Rapid Vienna
76' Wissel Austria Wien Wissel B. Edomwonyi voor T. Serbest Austria Wien
80' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Badji voor K. Kitagawa Rapid Vienna
88' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Auer Rapid Vienna
94' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt A. Badji met assist van C. Knasmullner Rapid Vienna 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Rapid Wien
Opstellingen Austria Wien - Rapid Wien
De opstellingen van Austria Wien en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.