Nabeschouwing Austria Wien - Rheindorf Altach (2-0) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Austria Wien het zondag 22 september 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Rheindorf Altach (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door C. Monschein, waarmee Austria Wien met 1-0 de leiding nam. Austria Wien vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Turgeman op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Austria Wien.

LIVE Austria Wien - Rheindorf Altach 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor P. Schmiedl Rheindorf Altach
15' Wissel Austria Wien Wissel J. Jeggo voor T. Ebner Austria Wien
19' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Monschein Austria Wien
22' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor S. Gouet Rheindorf Altach
39' Wissel Rheindorf Altach Wissel C. Gebauer voor S. Gouet Rheindorf Altach
47' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor S. Zwierschitz Austria Wien
57' Wissel Rheindorf Altach Wissel L. Nussbaumer voor F. Jamnig Rheindorf Altach
61' Doelpunt Austria Wien Doelpunt C. Monschein met assist van D. Fitz Austria Wien 1-0
71' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Martschinko Austria Wien
73' Wissel Rheindorf Altach Wissel B. Gschweidl voor E. Schreiner Rheindorf Altach
80' Doelpunt Austria Wien Doelpunt A. Turgeman met assist van C. Monschein Austria Wien 2-0
83' Wissel Austria Wien Wissel M. Sax voor A. Turgeman Austria Wien
84' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor M. Thurnwald Rheindorf Altach
86' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor D. Fitz Austria Wien
89' Wissel Austria Wien Wissel D. Prokop voor D. Fitz Austria Wien
90' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Sax Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Rheindorf Altach
Opstellingen Austria Wien - Rheindorf Altach
De opstellingen van Austria Wien en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.