Nabeschouwing Hartberg - Rheindorf Altach (2-1) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 24 november 2019 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Hartberg het zondag 24 november 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Rheindorf Altach (2-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door E. Karic, waarmee Rheindorf Altach met 0-1 de leiding nam. In de 30e minuut kreeg S. Rasswalder van Hartberg voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Hartberg de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Na de openingsgoal kwam Hartberg in de 41e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van A. Lienhart.

In de 59e minuut was het Hartberg dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van B. Nimaga, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christopher Jäger, waardoor Hartberg dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hartberg - Rheindorf Altach 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt E. Karic met assist van S. Sam Rheindorf Altach 0-1
14' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor S. Rasswalder Hartberg
16' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor E. Schreiner Rheindorf Altach
29' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor A. Lienhart Hartberg
30' Tweede gele kaart Hartberg Tweede gele kaart voor S. Rasswalder Hartberg
34' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor L. Ried Hartberg
41' Doelpunt Hartberg Doelpunt A. Lienhart Hartberg 1-1
42' Wissel Hartberg Wissel T. Kainz voor T. Susic Hartberg
46' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Rep Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel J. Heil voor J. Dossou Hartberg
59' Doelpunt Hartberg Doelpunt B. Nimaga met assist van L. Ried Hartberg 2-1
61' Wissel Rheindorf Altach Wissel M. Berisha voor E. Schreiner Rheindorf Altach
77' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor M. Thurnwald Rheindorf Altach
92' Wissel Hartberg Wissel T. Rotter voor R. Rep Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Rheindorf Altach
Opstellingen Hartberg - Rheindorf Altach
De opstellingen van Hartberg en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.